‘Frenkie de Jong topprioriteit voor Chelsea’

Foto: ‘Frenkie de Jong topprioriteit voor Chelsea’

Chelsea heeft recent nog vele miljoenen geïnvesteerd in hun elftal, maar als het aan de Amerikaanse eigenaar Todd Boehly ligt zijn ze nog niet klaar. The Blues worden met regelmaat in verband gebracht met veel spelers, en nu is het de wederom de beurt aan Frenkie de Jong.

Chelsea heeft oogje op Frenkie de Jong

Volgens Football Insider heeft het contracteren van Frenkie de Jong de hoogste prioriteit voor Chelsea in de aankomende transferperiode. Todd Boehly is naar verluidt van mening dat Chelsea nog een leider op het middenveld nodig heeft, ondanks de komst van Enzo Fernández (121 miljoen euro). Op Stamford Bridge zouden ze in ieder geval overtuigd zijn dat ze FC Barcelona kunnen verleiden tot een verkoop van de Nederlander. 

Het is niet de eerste keer dat Chelsea zich zal melden bij Barcelona voor De Jong. Deze zomer heeft de eigenaar immers ook al wat lijntjes uitgegooid naar Barcelona en het management van De Jong. Voor Barça was een deal niet onbespreekbaar, maar de international van het Nederlands elftal hield de voet stijf. Hij wilde in het Camp Nou blijven spelen! Volgende zomer zal Chelsea volgens The Sun echter een bod op hem uitbrengen, naar verluidt van rond de zeventig miljoen euro.

De Jong wil bij Barça blijven

Het zal moeilijk worden om Frenkie de Jong te verleiden voor een transfer. De middenvelder heeft onlangs zelf nog aangegeven te willen blijven: “Ik wil bij Barça blijven, nog vele jaren. Ik wist vanaf het eerste moment dat ik bij Barça zou blijven en ben daar nooit op teruggekomen. Ik heb er altijd van gedroomd om voor Barça te spelen en ik wil hier succes hebben.”

Barcelona
Real Madrid
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 19 maart 2023 21:01.

Moet De Jong dit doen?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
287+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie