Fortuna Sittard in gesprek met ervaren rot Roel Janssen over nieuw contract

Foto: Fortuna Sittard in gesprek met ervaren rot Roel Janssen over nieuw contract

Fortuna Sittard is in gesprek met verdediger Roel Janssen (32) over verlenging van zijn medio dit jaar aflopende contract. De precieze invulling is een onderdeel hiervan. Dat bevestigt technisch manager Sjoerd Ars van de Limburgse Eredivisionist woensdag tegenover SoccerNews.nl.

“Wij praten met hem daarover, over wat voor een invulling ook”, legt Ars desgevraagd uit. Roel Janssen staat sinds medio 2020 onder contract bij de Limburgse club. Waar de achterhoedespeler in eerste instantie nog een vaste waarde was, zit de ervaren rot dit seizoen echter meer op de bank. In maar vier wedstrijden maakte de dertiger in de lopende competitie, die in het verleden uitkwam voor VVV, tot nu toe speelminuten in de Eredivisie.

Velásquez

Ars geeft verder aan dat hij met meerdere spelers uit de selectie die een aflopend contact hebben in gesprek is over een langer verblijf. “Dat geldt ook voor de spelers die moeten gaan vertrekken”, aldus Ars. Meer namen dan die van Roel Janssen wilde de voormalig spits die nu in de top van Fortuna zit op dit moment echter niet noemen.

De technische baas van de Sittardenaren had onlangs een gesprek met hoofdtrainer Julio Velásquez, die qua gedrag tijdens het thuisduel tegen FC Twente wederom over de schreef was gegaan. Over het aflopende contact van de Spanjaard bij Fortuna sprak Ars echter nog niet. “Dat gaan we pas doen als we ons veilig gespeeld hebben in de Eredivisie.”

Moet Fortuna het contract met Julio Velásquez verlengen?

  • Ja
  • Nee
180+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie