Feyenoord volgend seizoen met ASR op het shirt

Soccernews

Feyenoord zal volgend seizoen het tenue, dat zal worden verzorgd door Puma (foto), dragen met ASR Verzekeringen op het shirt. ASR Nederland neemt daarmee het lopende sponsorcontract over van Fortis en is daardoor in elk geval in het seizoen 2009/2010 te bewonderen op de borst van de Rotterdamse voetbalclub. Met ingang van de eerstvolgende thuiswedstrijd – de kraker op 15 maart tegen PSV – zal ASR Verzekeringen al op de boarding in De Kuip te bezichtigen zijn.

Eric Gudde, algemeen directeur van ‘De Stadionclub’, reageerde op het digitale huis van de huidige nummer elf van de Eredivisie. ”Onder welke naam de sponsoring zou worden ingevuld, was onduidelijk geworden door de ontwikkelingen rond Fortis. ASR kennen wij al uit de Stad Rotterdam-periode als een gewaardeerde partner. Maar ook daarna zijn de contacten warm gebleven. Wij zijn dan ook blij met deze uitkomst.”

Stad Rotterdam was in 1991 voor het eerst shirtsponsor van Feyenoord. In 2000 werd het overgenomen door Fortis en later werd dit Fortis ASR (2002), waardoor Fortis op de borst van het Feyenoord-shirt prijkte. In de zomer van 2008 verlengde Fortis haar sponsorcontract tot 2010, met ASR Verzekeringen als ‘nieuwe’ naam om deze bekendheid te geven.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie