Feyenoord-steunpilaar kondigt op afsluitende training contractverlenging aan

Foto: Feyenoord-steunpilaar kondigt op afsluitende training contractverlenging aan

Op bijna heroïsche wijze heeft Feyenoord-steunpilaar Lutsharel Geertruida vandaag op de afsluitende training richting Ajax-uit aangekondigd dat hij tot medio 2025 heeft bijgetekend in Rotterdam. Voorafgaand de oefensessie toonde Geertruida een shirt met dat jaartal aan de massaal aanwezige fans.

Lutsharel Geertruida tekent nieuw contract bij Feyenoord

“Iedereen weet dat Feyenoord mijn club is”, opent de geboren Rotterdammer op de clubwebsite. “Bijtekenen is niet alleen goed voor mij maar ook voor Feyenoord. Ik voel dat ik hier nog niet klaar ben, niet in de laatste plaats omdat het een grote wens van me is om met Feyenoord grote successen te boeken. Vorig seizoen was al bijzonder met de finale van de Conference League en dit jaar gaat het nog beter – ook met mij als voetballer.”

‘Als jongen van Rotterdam-Zuid in Oranje’

“Ik ben ervan overtuigd dat er voor de club en voor mij nog mooie dingen in het verschiet liggen. Het feit dat ik nu bij de selectie zit van het Nederlands elftal is voor mij een extra bevestiging dat ik op de goede weg ben. Het maakt me ongelofelijk trots dat ik als jongen van Rotterdam-Zuid geselecteerd ben voor het grote Oranje.”

Geertruida debuteerde op zijn zeventiende bij Feyenoord en speelde sindsdien 141 officiële wedstrijden voor de club. Daarin was hij goed voor veertien goals en vijf assists.

Ajax
Feyenoord
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 19 maart 2023 14:29.

Geertruida is in potentie absolute wereldtop

  • Eens
  • Dat niet
126+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie