‘Feyenoord sluit miljoenendeal met Qatarees bedrijf’

Foto: ‘Feyenoord sluit miljoenendeal met Qatarees bedrijf’

Feyenoord heeft achter de schermen een nieuwe deal gesloten. Volgens het Algemeen Dagblad prijkt Q-terminals vanaf aankomend seizoen op de oefenoutfits.

Nieuwe miljoenendeal voor Feyenoord

Dit voetbaljaar staat Van Donge & De Roo nog op de shirts, maar volgend voetbaljaar verandert dat. Achter de schermen sprak Feyenoord de voorbije periode met meerdere partijen, waarbij het Qatarese Q-terminals erin slaagde om met de Rotterdammers een overeenkomst te sluiten.

Naar verluidt gaat het om een miljoenendeal, waardoor het de directie opnieuw is gelukt om extra geld in het laatje van Feyenoord te krijgen. Met Arne Slot aan het roer hoopt de club aankomend seizoen een nieuwe gooi te kunnen doen naar het landskampioenschap en Europees indruk te maken.

Arne Slot verbindende factor in De Kuip

De financiële successen komen onder meer door de successen die Arne Slot de afgelopen jaren in De Kuip wist te behalen. Onder zijn leiding pakte Feyenoord de landstitel en bereikte het de finale van de Conference League. Dit voetbaljaar lijkt het de KNVB Beker binnen te halen.

Komende zomer hoopt Feyenoord dan ook dat het hem weet te behouden. Zekerheid heeft de club echter allerminst. Slot staat namelijk op lijstjes van diverse topclubs, waardoor het afwachten is of een partij besluit door te pakken. Eerder liet de trainer al weten dat hij het niet erg vindt om langer coach van Feyenoord te blijven.

Is een deal met een Qatarese sponsor acceptabel?

  • Ja, absoluut
  • Nee, zeker niet
591+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie