Feyenoord-kassa rinkelt alwéér

Foto: Feyenoord-kassa rinkelt alwéér

Marcos Senesi transfereert van Feyenoord naar het Engelse AFC Bournemouth en volgens De Telegraaf rinkelt de kassa van de Rotterdammers wederom flink. Na Tyrell Malacia (Manchester United) en Luis Sinisterra (Leeds United) incasseert de traditionele topclub opnieuw veel geld.

“Feyenoord blijft sterk uit de onderhandelingen komen met buitenlandse clubs bij de verkoop van spelers”, begint het bovengenoemde dagblad zijn verhaal. “Het Engelse AFC Bournemouth gaat meer dan vijftien miljoen euro betalen voor Marcos Senesi. Bovenop het bedrag van vijftien miljoen komen nog aardige bonussen en heeft Feyenoord een percentage bedongen bij doorverkoop.”

Aursnes

De teller staat inmiddels al op (ruim) zestig miljoen euro aan transferinkomsten: “En dat bedrag kan nog hoger worden als Benfica over de brug komt voor Fredrik Aursnes. Maar voor de Noor zal de Portugese club flink wat miljoenen op tafel moeten leggen, anders laat Feyenoord hem niet gaan. Aursnes zou persoonlijk al een tijdje rond zijn met Benfica maar daarmee is zijn transfer nog niet beklonken.”

Senesi kwam in het voorbije weekend al niet meer in actie tegen Vitesse. Oefenmeester Arne Slot vertelde: “Als een speler al met anderhalf been bij zijn nieuwe club zit en ook in het hoofd al met andere dingen bezig is, is het beter hem niet meer op te stellen.”

TIP: Verdien 28 keer je inleg als Bournemouth uit bij Manchester City wint!

Mooi bedrag?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
428+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie