Feyenoord hekelt UEFA-besluit: ‘Groter podium verdiend’

Foto: Feyenoord hekelt UEFA-besluit: ‘Groter podium verdiend’

Feyenoord is hevig teleurgesteld over het aantal kaarten dat de club krijgt voor de Conference League-finale tegen AS Roma. Vanuit de UEFA zijn er ‘slechts drieduizend gratis tickets beschikbaar voor Feyenoord en AS Roma.

De finale van de Conference League wordt gespeeld in de Arena Kombëtare in Tirana, de hoofdstad van Albanië. Het stadion biedt plaats aan 22.500 toeschouwers, waarvan een klein deel is bestemd voor de toeschouwers van beide clubs. Feyenoord laat in een statement weten teleurgesteld te zijn in het besluit van de UEFA. “Feyenoord is teleurgesteld over het beperkte aantal kaarten dat voor deze historische wedstrijd beschikbaar is voor supporters van beide finalisten.”

Groter podium verdiend

Volgens de Rotterdammers heeft de UEFA een verkeerde keuze gemaakt om de finale in Tirana plaats te laten vinden. “Een mooi affiche als AS Roma – Feyenoord, de allereerste finale van de Conference League, had in onze ogen een groter podium verdiend met tienduizenden toeschouwers van beide clubs.” Feyenoord stelt de drieduizend tickets beschikbaar aan uitkaarthouders. Die supporters kunnen dinsdag als eerste proberen om een ticket te claimen voor de finale. Feyenoord meldt tevens dat er streng gecontroleerd wordt op het proberen van doorverkopen van gekochte kaarten. Supporters die geen kaartje kunnen krijgen, maar toch willen afreizen naar Albanië kunnen waarschijnlijk terecht in speciale fanzones die worden opgebouwd in Tirana.

TIP: Wint Feyenoord van AS Roma? Pak 3.05 keer je inzet!

Had de UEFA de finale in een grote stadion moeten organiseren?

  • Ja
  • Nee
109+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie