FEYENOORD en PSV op SCHERP, MISLINTAT vreest KERST | Twee Viertje met Aad #46

Foto: FEYENOORD en PSV op SCHERP, MISLINTAT vreest KERST | Twee Viertje met Aad #46

Feyenoord en PSV openen straks traditioneel het seizoen met de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Ook het nieuwe seizoen van Twee Viertje met Aad gaat beginnen, al zijn we eigenlijk nooit gestopt. SoccerNews.nl-analist Aad de Mos zet Feyenoord en PSV lekker op scherp en zaagt aan de stoelpoten van Ajax-man Sven Mislintat. Misschien wil hij zelf technisch directeur worden in Amsterdam? “Mijn ogen zijn meer waard dan die van een meesterscout”, zegt de oud-trainer van Ajax en PSV in aflevering 46 van de SoccerNews-podcast Twee Viertje met Aad.

Twee Viertje met Aad aflevering 46: wekker zetten voor Oranje Leeuwinnen, Steijn of Mislintat haalt de kerst niet, Feyenoord en PSV moeten zich gedragen, alibi-verdediger, statiegeld-voetballers en de ogen van Aad de Mos

Aad de Mos won ooit met 8-2 van Feyenoord

Aad de Mos lijkt plots verliefd te zijn op de Oranje Leeuwinnen. Hij is lyrisch na de 7-0 op Vietnam. Het doet hem terugdenken aan zijn tijd bij Ajax, toen hij als trainer even het Feyenoord van Johan Cruijff en Ruud Gullit met 8-2 oprolde. Of de liefde voor de Leeuwinnen zo gegroeid is dat hij zaterdagnacht de wekker gaat zetten? Je hoort het in Twee Viertje met Aad aflevering 46.

Verder heeft De Mos het met presentator Eimert Pruis over Maurice Steijn en Sven Mislintat in de Stalen Snor. Gaan zij de kerst wel halen in Amsterdam? In Raad van Aad heeft De Mos vrijblijvend toch dringend advies voor de spelers van Feyenoord en PSV. Hopelijk luisteren ze de podcast nog voor hun wedstrijd van vanavond. In Transfertijd komen weer alle transfergeruchten en nieuwtjes voorbij en als vanouds sabelt De Mos weer een paar targets van de topclubs neer. Ook heeft hij over statiegeld-transfers, alibi-verdedigers en casino-spitsen. Wil je weten dat dat allemaal betekent? Check dan snel aflevering 46 van Twee Viertje met Aad!

Twee Viertje met Aad 

Oud-trainer, voetbalanalist, rekenwonder en meestervoorspeller Aad de Mos verschijnt wekelijks in een podcast van SoccerNews.nl: Twee Viertje met Aad. In de podcast, waarvan het tweede seizoen inmiddels afgetrapt is, praat de voormalige coach van Ajax en PSV met presentator Eimert Pruis over het laatste voetbalnieuws, actuele wedstrijden en natuurlijk randzaken. Hij geeft ongevraagd advies, reageert op een staalscherpe stelling en blikt vooruit op het weekend. Jij wil natuurlijk als eerste weten wat Aad te vertellen heeft. Abonneer je daarom nú op ons kanaal!

Haalt Mislintat de kerst?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
317+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

13:09
10+
‘Vervanger Bergwijn kost vermogen’
13:01
44+
‘Ten Hag krijgt Ajax-nieuws’
12:42
2005+
‘Brian Brobbey-stunt bij Oranje’
12:07
55+
Mbappé reageert ‘nee’ op vraag of hij naar Real Madrid gaat
11:45
30+
Harry Kane onzeker voor EK: ‘Het is alleen maar erger geworden’
11:28
43+
Rodrí over verschil tussen Manchester City en Arsenal: ‘Ze wilden ons niet verslaan’
11:07
71+
Carlo Ancelotti over wonderkind Güler: ‘Hij heeft iets heel speciaals’
10:52
63+
Brighton-coach onzeker over toekomst: ‘Ik dacht dat we het nog konden proberen’
10:30
27+
Ex-FC Groningen spits leidt de dans tegen Real Madrid
09:40
1098+
Van der Vaart blikt terug op zijn ‘slechtste beslissing ooit’
09:10
672+
Eventuele Lozano-vervanger getipt bij PSV: ‘Type Wayne Rooney’
08:50
4270+
‘Xavi Simons komt voor monsterbedrag op de markt’
08:34
257+
‘Saudi-Arabië wil Ten Hag redden van United-flop’
08:15
1104+
AD: ‘Feyenoord-deal staat op losse schroeven’
07:41
1069+
‘Slot moet vrezen voor vertrek van twee Liverpool-sterren’
07:20
218+
‘Frimpong leunt naar Leverkusen-exit’
07:00
63+
Afscheid nemen bestaat niet met kers op de spitsentaart | SN Team van de Week 34
23:37
356+
Luuk de Jong: “Eigenlijk hou ik daar niet van”
23:24
163+
Analisten zien beste Eredivisie-aankoop: “Zonder twijfel”
23:13
426+
Guardiola: “Kans is groter dat ik vertrek”
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie