Ferdinand pakt United-aanvaller aan: “Dit ben jij niet, man”

Foto: Ferdinand pakt United-aanvaller aan: “Dit ben jij niet, man”

Rio Ferdinand is niet enthousiast over Jadon Sancho. Manchester United betaalde bijna anderhalf jaar geleden 85 miljoen euro aan Borussia Dortmund, maar de aanvaller heeft het vertrouwen maar beperkt terug weten te betalen.

Via zijn eigen YouTube-kanaal spreekt Ferdinand zich stevig uit over de Engelse aanvaller. “De Sancho die ik ken en heb gezien heeft echt geweldige dingen gedaan”, opent hij nog positief. “Maar dat speciale dat hij had, dat is weg sinds hij op Old Trafford speelt. Ik zie hem de bal voorzichtig terugspelen om maar in balbezit te blijven. Dit ben jij niet, man!”

Ferdinand benadrukt dat arbeidsethos niet het probleem is bij Sancho. “Ik geef hem de credits voor zijn verdedigende werk, maar aanvallend mist er iets en daar heeft United hem toch voor gehaald.” Daar voegt de oud-speler van United aan toe: “Hij is gekocht om teams te verwoesten. Ik wil meer van hem zien.”

Onder Erik ten Hag komt Sancho regelmatig vanaf het begin aan spelen toe. Zijn rendement is echter ondermaats te noemen. Het is daardoor ook maar de vraag of Gareth Southgate hem meeneemt naar het WK in Qatar.

27+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie