‘FC Barcelona-transfer brengt Amrabat Fiorentina-conflict’

Foto: ‘FC Barcelona-transfer brengt Amrabat Fiorentina-conflict’

Fiorentina baalt van de handelswijze van FC Barcelona omtrent het proberen binnen te halen van Sofyan Amrabat. De middenvelder zelf zou echter niet in zijn nopjes zijn met de handelswijze van zijn werkgever, die niet wilde mee werken aan een transfer naar de Spaanse grootmacht.

Barcelona had de hoop dat het de 26-jarige middenvelder op huurbasis zou over kunnen nemen van Fiorentina, met daarbij een optie tot koop. Il Corriere dello Sport meldt dat La Viola helemaal niet open voor een tussentijds vertrek van Amrabat en zou dat ook duidelijk hebben laten weten aan de Catalanen.

Bellende Xavi

“Go for it now, the future is promised to no one”, hintte Amrabat dinsdag nog met een cryptisch statement op Instagram op de mogelijke interesse van Barcelona. Dat bericht zou tegen het zere been hebben gestoten van Fiorentina, dat wees naar de rol van Barcelona-trainer Xavi. De Spaanse oefenmeester zou dinsdag meerdere keren gebeld hebben naar Amrabat om te vertellen dat hij de middenvelder heel graag naar het Camp Nou wilde halen.

Een akkoord kwam er echter niet tussen alle partijen en Fiorentina heeft besloten om de Marokkaans international buiten de wedstrijdselectie te laten voor het Copp Italia-duel tegen Torino. Volgens de Italiaanse media wordt Amrabat mogelijk nog langer buitengesloten. De middenvelder heeft bij Fiorentina nog een contract tot medio 2024.

Moet Barcelona in de zomer een nieuwe poging wagen voor Amrabat?

  • Ja
  • Nee
157+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie