‘FC Barcelona en LaLiga in gesprek over Messi’

Foto: ‘FC Barcelona en LaLiga in gesprek over Messi’

FC Barcelona doet er alles aan om de terugkeer van Lionel Messi mogelijk te maken. Volgens El Chiringuito de Jugones is er zelfs al een ontmoeting geweest tussen een afvaardiging van de club en LaLiga.

Catalanen willen terugkeer tot stand brengen

FC Barcelona kampt al geruime tijd met grote financiële problemen. In de zomer van 2021 was de Catalaanse topclub genoodzaakt om Messi te laten gaan. Er werd een akkoord bereikt over een contractverlenging met de Argentijn, maar LaLiga concludeerde destijds dat de deal op geen enkele manier kon worden ingepast binnen de financiële reglementen.

Messi koos destijds voor Paris Saint-Germain, maar de kans is levensgroot dat hij na dit seizoen transfervrij vertrekt uit Parijs. Alle signalen wijzen erop dat de Argentijn op een terugkeer naar FC Barcelona aast. Om die reden hebben Mateu Alemany en Ferrán Olivé namens de Barça-leiding in Madrid gesproken met LaLiga om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor komende zomer.

FC Barcelona heeft van kamp-Messi al een ‘ja’ te pakken. Dat wil zeggen: de Argentijnse steraanvaller keert graag terug in Catalonië, mits de club dit financieel rond kan breien. Er moet zeker tweehonderd miljoen euro worden bezuinigd om deze hereniging mogelijk te maken. Die ruimte moet overigens ook worden gebruikt voor andere acties, waaronder de verlenging van Gavi.

Maakt Messi de 1-0 tegen Lorient?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Keert Messi daadwerkelijk terug?

  • Ja
  • Nee
335+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie