‘Eredivisie-terugkeer voor Jurgen Locadia’

Foto: ‘Eredivisie-terugkeer voor Jurgen Locadia’

Jürgen Locadia lijkt op korte termijn zijn terugkeer te maken in de Eredivisie. De spits staat op het punt om een verbintenis aan te gaan met Vitesse meldt Voetbal International. De hekkensluiter is nog naarstig op zoek naar een scorende aanvaller en ziet in de dertigjarige spits de ideale kandidaat.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Locadia en Vitesse in gesprek

Locadia zit al een tijdje zonder club, nadat hij enkele maanden geleden het Chinese Gangzhou Mighty Lions verliet. De spits besloot om te vertrekken, omdat hij vier maanden lang geen salaris had gekregen van de club. De FIFA gaf hem daarvoor de transfervrije status, waardoor de laatste wedstrijd van Locadia van augustus vorig jaar dateert.

Het weekblad meldt dat Locadia interesse genoot van meerdere clubs, maar de aanvaller zou al op Papendal om een overgang naar Vitesse te bespreken. De spits zou onder meer aanbiedingen uit het Midden-Oosten en Turkije hebben afgewezen om terug te keren in de Eredivisie. Locadia moet Vitesse aan doelpunten helpen, die de club broodnodig heeft om uit de degradatiezone weg te komen.

Locadia vertrok in de winter van 2018 bij PSV om zijn carrière te vervolgen bij Brighton Hove & Albion, maar daar wist de aanvaller niet helemaal zijn draai te vinden. De Premier League-club verhuurde de aanvaller vervolgens aan TSG Hoffenheim en FC Cincinnati, waarna hij vertrok naar VfL Bochum. Met een terugkeer naar de Eredivisie hoopt Lociada zich in de kijker te kunnen spelen van Curaçao-bondscoach Dick Advocaat.

Is Locadia de spits die Vitesse nodig heeft?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
449+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie