‘Er is teveel gebeurd, volgend jaar speelt hij niet meer bij PSV’

Foto: ‘Er is teveel gebeurd, volgend jaar speelt hij niet meer bij PSV’

Komende zomer wacht een behoorlijke renovatie in de selectie van PSV. Met name in de defensie, maar ook op het middenveld, in de voorhoede én in het keepersgilde gaat er vermoedelijk het nodige gebeuren.

‘Joël Drommel na dit seizoen weg bij PSV’

Walter Benítez blijft vermoedelijk ‘gewoon’, maar zijn back-up Joël Drommel niet. Dat voorspelt oud-doelman Ronald Waterreus, die duidelijk geen hoge pet van Drommel op heeft. “Het is voor die jongen niet meer te doen”, opent Waterreus in de Skiete Willy Podcast. “Er is teveel gebeurd en er is teveel gepraat. Ieder foutje wat hij maakt, zal uitvergroot blijven worden. Ik vrees dat er gewoon teveel is gebeurd. En dat is al vervelend genoeg voor die jongen.”

“Het is geen PSV-niveau, het spijt me. Hij moet helemaal niks en ik ben hier niet om die jongen te pesten, maar er is gewoon teveel gebeurd. Daar heeft niemand echt vertrouwen in. Ruud zegt wel dat ze twee eerste keepers hebben, maar dat zegt hij gewoon om Drommel vertrouwen te geven. Dat zal Drommel zelf ook wel weten, anders speel je wel eens een keer.”

‘PSV is te groot voor hem’

“Ik zet er een kist wijn op dat hij volgend jaar niet meer onder contract staat”, gaat Waterreus verder. “Dus dan doet hij het ook niet zo goed. Ik zeg het ook wel, maar laten we eerlijk zijn: hij is een keeper die voor vijf jaar is vastgelegd, maar volgend jaar speelt hij niet meer bij PSV. Het project is gewoon mislukt. Het is gewoon niet gelukt. Het is te veel en de club is voor hem te groot.”

“Tenzij als hij nu de laatste 9 wedstrijden de pannen van het dak speelt en alle twijfel opeens wegneemt. Dat heeft hij bij FC Twente ook bewezen. Het is écht wel een goede keeper, alleen niet voor PSV. Het is gewoon een ongelukkig huwelijk.”

Houdt Drommel zondag de nul tegen Vitesse?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Drommel komt ook qua potentie tekort voor PSV

  • Eens
  • Oneens
2442+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie