‘Einde interlandcarrière Onana dreigt’

Foto: ‘Einde interlandcarrière Onana dreigt’

André Onana heeft mogelijk al zijn laatste interland voor Kameroen gespeeld. De huidige Internazionale-keeper kreeg het tijdens het WK aan de stok met bondscoach Rigobert Song en werd om disciplinaire redenen uit de selectie gezet. De doelman zou daarnaast felle kritiek hebben geuit op ploeggenoot Nicolas N’Koulou. La Gazzetta dello Sport meldt dat het echter nog geen uitgemaakte zaak is dat Onana weer terugkeert bij de nationale ploeg.

Onana liet zich vrijdag weer zien op het trainingscomplex van Inter en leek in een goed humeur te steken. Op zijn Instagram liet de voormalig Ajax-doelman weten blij te zijn om weer terug te zijn bij Inter. “Terug in Milaan, met een goed gevoel en een sterke geest.”

Onana stelt beslissing uit

Het Italiaanse medium schrijft dat de goalie het WK zo snel mogelijk wil vergeten en zich nu volledig focust op Inter. Een snelle terugkeer bij Kameroen lijkt er echter niet zomaar in te zitten. Naar verluidt gaat Onana pas in februari beslissing nemen, gezien Kameroen in maart twee kwalificatieduels speelt voor de Afrika Cup.

De doelman wil zich echter niet uitlaten over het incident, al is er wel sprake van een audiotape waarop te horen is hoe Onana zijn ploeggenoot N’Koulou aanpakt. La Gazzetta meldt ook dat Onana geen misstap meer kan maken bij Inter, vanwege de aanwezigheid van Samir Handanovic. De ervaren doelman zou kunnen profiteren van de besluiteloosheid van Onana schrijft de Italiaanse krant.

Weet Kroatië ook van Argentinië te winnen?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Denk jij dat Onana nog terugkeert bij Kameroen?

  • Ja, dat verwacht ik wel
  • Nee, dat zie ik niet gebeuren
596+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie