“Dus als Timber nu naar Manchester United gaat…”

Foto: “Dus als Timber nu naar Manchester United gaat…”

Ajax-trainer Erik ten Hag sloot vrijdagmiddag niet uit dat hij één of meerdere spelers meeneemt naar Manchester United. Vooral de naam van Jurriën Timber valt vaak, maar Mike Verweij vindt dat geen groot risico.

Verweij zou Timber adviseren om niet te snel voor het buitenland te kiezen. “Alleen weet je niet wat er volgend jaar gebeurt”, stelt hij in de voetbalpodcast van De Telegraaf. “Ik klop het even af, maar voor hetzelfde geld raakt hij zwaar geblesseerd aan zijn knie of breekt hij zijn enkel. Je weet niet hoe die toekomst eruit ziet.”

Daar voegt de journalist aan toe: “En het verleden heeft natuurlijk bij Nederlandse spelers ook wel geleerd, een van die spelers (Klaas-Jan Huntelaar, red.) loopt momenteel stage bij Ajax, aan de hand van Gerry Hamstra om technisch directeur te worden misschien. Kijk, als je zo hoog instapt, bij zo’n grote club, dan kom je altijd goed terecht. Dus als hij nu naar Manchester United gaat…”

“Klaas-Jan Huntelaar ging naar Real Madrid. Daar heeft hij het nog relatief goed gedaan qua doelpuntengemiddelde. Maar dat werd natuurlijk niet wat iedereen verwacht had. Die kwam vervolgens bij Schalke 04 terecht. En Wesley Sneijder ging van Real naar Internazionale en won daar de Champions Leagu. Dus als Timber naar Manchester United gaat, zelfs als het niet mocht lukken, komt hij altijd goed terecht”, aldus Verweij.

TIP: Scoort Timber tegen AZ? Win elf keer je inzet bij Circus!

Moet hij deze zomer vertrekken?

  • Ja
  • Nee
187+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie