Druk neemt toe op Meijer: “Ik hou me niet bezig met de buitenwacht”

Foto: Druk neemt toe op Meijer: “Ik hou me niet bezig met de buitenwacht”

NEC blijft het lastig hebben dit seizoen in de Eredivisie. Deze zaterdag kwam het op eigen veld niet verder dan een gelijkspel tegen Almere City. Trainer Rogier Meijer moet het ontgelden bij een deel van de achterban.

Weer heeft Meijer het zwaar bij NEC

De Nijmegenaren wonnen pas twee keer in de eerste negen speelrondes in de Eredivisie. Het spel tegen de promovendus was in De Goffert wederom ondermaats. Meijer wordt door een groep supporters aangewezen als schuldige voor de malaise. Het is zeker niet de eerste keer dat de oefenmeester de kop van jut is. De huidige prestaties stroken niet met de ambities van de club om in het linkerrijtje mee te doen.

‘Meijer rot op’ klonk vanaf de tribunes

Na het laatste fluitsignaal zaterdag vroegen fans om het vertrek van Meijer. “Natuurlijk raakt dat me wel”, reageerde de trainer. “Ik kan moeilijk zeggen dat dat niet zo is. Maar ik hou me bezig met het voetballen en niet met de buitenwacht. Dus nee, ik maak me ook niet zorgen om mijn positie. Dat doe ik sowieso nooit. Ik ben daar helemaal niet mee bezig.”

De leiding van NEC sprak vorige week tijdens een supportersavond nog het vertrouwen uit in Meijer en lijkt niet van plan hem om op korte termijn te ontslaan. “Ik haal vertrouwen uit de spelers die we hebben en uit de dingen die we doen in de trainingen. Dat zullen we moeten verbeteren in de wedstrijden. Ik denk dat we dat zeker kunnen.”

Krijgt Meijer het nog op de rit bij NEC?

  • Ja, geef hem de tijd
  • Nee, tijd voor een nieuwe trainer
79+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie