‘Droomtransfer lonkt voor Joshua Brenet’

Foto: ‘Droomtransfer lonkt voor Joshua Brenet’

FC Twente draait dit seizoen uitstekend, en één van de spelers die daarin een cruciale rol vertolkt is Joshua Brenet. Als rechter wingback, of beter gezegd als verkapte rechtsbuiten, voegt hij veel toe aan de dynamiek in het spel van coach Ron Jans.

Dat is ook in het buitenland opgevallen, want naar verluidt heeft Fulham FC de voormalig PSV’er op de korrel. De club uit Londen werd onlangs ook al gelinkt aan Milan van Ewijk van sc Heerenveen, maar hij gaf al te kennen dat hij momenteel meer voelt voor een tussenstapje binnen de Eredivisie.

Brenet daarentegen wil maar wat graag naar de Premier League, zo schrijft journalist Joe Krishnan van de krant The Express. Zijn contract loopt na dit seizoen af en gaat niet verlengd worden, zo besloot Brenet zelf al. Het zou goed kunnen dat Twente mee gaat werken aan een verkoop in deze maand, zodat er nog een transfersom gecasht wordt. Fulham staat na twintig speelrondes razendknap zevende in Engeland.

Opvolger Brenet reeds in huis

De vervanger van Brenet is bovendien ook al binnen, in de vorm van Alfons Sampsted. De 24-jarige IJslander kwam transfervrij over van Bodo/Glimt en maakte tot dusver een uitstekende indruk in de Grolsch Veste.

Stamford Bridge

Premier League

3 februari 2023

21:00

Chelsea
Fulham
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 31 januari 2023 09:17.

Zou Fulham een goede stap zijn voor Brenet?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
449+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie