‘Doelpunt had moeten tellen, Cillessen doet het gekst daar’

Foto: ‘Doelpunt had moeten tellen, Cillessen doet het gekst daar’

Het afgekeurde doelpunt van Feyenoord-spits Giménez tegen NEC heeft de nodige stof doen opwaaien. Iedereen met een Feyenoord-hart was van mening dat de goal gewoon had moeten tellen, terwijl arbiter Serdar Gözübüyük het voorval met NEC-doelman Jasper Cillessen uitlegde als onsportief spel. De heren van Vandaag Inside waren van mening dat de goal gewoon had moeten tellen.

Volgens Johan Derksen had Feyenoord recht op de overwinning. “Ze hadden gewoon moeten winnen in de laatste minuut. Die domme Cillessen schiet gewoon de bal tegen zijn reet.” Ook René van der Gijp kon zich daar in vinden. “Als je puur kijkt naar wie het gekst doet, dan is het Cillessen. Gimenez doet niks geks.”

Naar mannetje

Derksen is daarnaast ook niet te spreken over de houding van de NEC-doelman. “Ik vind het ook een naar mannetje. Het is een beetje een gek ventje tijdens zijn interviews. Hij is heel erg bezig met het Nederlands elftal. Als hij nou zijn bek houdt, dan staat hij er gewoon in.” Eerder al liet ook Rafael van der Vaart zich bij Studio Voetbal kritisch uit over de doelman. “Ik ken hem een beetje van het Nederlands elftal. En weet je wat het is? Als ik heel eerlijk ben: het is een beetje een naar mannetje. Ik vind het een heel goede keeper, in vorm maakt hij een heel grote kans om eerste keeper te worden, maar ergens heeft hij iets naars. Ik vind hem geen teamplayer.”

TIP: Pak 4.50x je inleg bij een gelijkspel tussen NEC en Excelsior!

Had het doelpunt moeten worden goedgekeurd?

  • Ja, absoluut
  • Nee, is terecht afgekeurd volgens de regels
608+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie