De Kuip oude troep? ‘Door UEFA als uitstekend beoordeeld’

Foto: De Kuip oude troep? ‘Door UEFA als uitstekend beoordeeld’

In Rotterdam is er jaren sprake van een eventuele renovatie van De Kuip. Het stadion zou niet modern zijn en zou wel een opknapbeurt kunnen gebruiken. Bij de UEFA denken ze daar anders over. Dat meldt de stadioneigenaar op hun website.

‘De faciliteiten zijn de UEFA goed bevallen’

De medewerkers van De Kuip beleefden niet alleen een mooie avond vanwege het prachtige resultaat tegen Celtic (2-0). Het stadion en zijn faciliteiten kregen een prima beoordeling van de UEFA-ambtenaren: “De UEFA heeft in deze beoordeling aangegeven dat het veld in het stadion in uitstekende staat verkeerd. Er is niet alleen tijdens, maar ook voorafgaand aan de wedstrijd excellent gefunctioneerd door het personeel. De faciliteiten zijn goed bevallen en alle UEFA-procedures zijn op een correcte en professionele manier door het personeel opgepakt”, valt te lezen op de website van De Kuip.

Er is de hele zomer hard gewerkt om alles in orde te maken. Dat alles zo mooi is beoordeeld, geeft Mandy den Boer, manager Matchday & Events, een fijn gevoel: “Het op tijd afkrijgen van alle voorbereidingen en dit op topniveau te kunnen doen zorgt voor een trots gevoel, maar ook voor saamhorigheid binnen de club”

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie