‘Dáárom is Vinícius Júnior geëxplodeerd’

Foto: ‘Dáárom is Vinícius Júnior geëxplodeerd’

Real Madrid is dé gedoodverfde winnaar van het Primera División-kampioenschap en Karim Benzema en Vinícius Júnior maken dit seizoen het verschil bij De Koninklijke. Oefenmeester Carlo Ancelotti is in zijn nopjes met zijn twee aanvallers.

Over de Fransman zegt de coach tegen AS: “Ik denk dat hij de beste spits ter wereld is, want hij voegt geweldige kwaliteiten en consistentie toe aan zijn spel. Hij heeft evenveel als Ronaldo of Haaland. Benzema is een speler die het verschil maakt. Hij steekt in een spectaculaire vorm.”

Vinícius Júnior

Ook de Braziliaan gooit hoge ogen in het Estadio Santiago Bernabéu: “Hij is duidelijk een betere speler dan twee jaar geleden. Hij is als voetballer geëxplodeerd. Hij is beter geworden omdat hij minder gehaast te werk gaat. Vini is vooral veranderd omdat hij de rust neemt bij de belangrijke momenten in elke wedstrijd. Vini wist hoe hij het moeilijke moest doen en faalde in het makkelijke. Nu neemt hij meer de tijd bij de makkelijke situaties.”

Toch kan Vinícius Júnior volgens Ancelotti nóg beter: “Hij heeft een fantastische snelheid en talent. Ik had nog nooit een speler gezien met zijn vermogen om eroverheen te gaan en het één-op-één duel aan te gaan. Hij heeft nog genoeg in zich om zich te verbeteren, bijvoorbeeld in zijn spel zonder bal en in zijn schot.”

Real Madrid staat eerste in La Liga met acht punten voorsprong op de nummer twee Sevilla. Atlético Madrid en FC Barcelona hebben respectievelijk zeventien en achttien punten minder bij elkaar gesprokkeld dan De Koninklijke… Spannend is het in Spanje dus niet.

Verdien 1.50 keer je inleg als Real op 2 januari van Getafe wint!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Wie vind jij beter?

  • Vinícius
  • Benzema
90+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie