Club Brugge-trainer is helemaal klaar met Noa Lang

Foto: Club Brugge-trainer is helemaal klaar met Noa Lang

Noa Lang liet zich zondagavond op een teleurstellende manier zien. Waar de Nederlandse buitenspeler voor Club Brugge in het verleden al vaker belangrijk was met het binnenhalen van overwinningen, was zijn optreden van zondag minder positief.

Nederlaag Club Brugge

In de play-offs voor het landskampioenschap nam Club Brugge het op tegen KRC Genk, dat als koploper de wedstrijd inging. Club Brugge stond vierde en moest dan ook de achtervolging inzetten, maar slaagde daar uiteindelijk niet in. Ondanks de vroege voorsprong door Hans Vanaken verloor het met 3-1.

Hevige kritiek op Lang

Hoofdtrainer Rik De Mil was na de wedstrijd dan ook teleurgesteld in zijn ploeg, waarbij hij in gesprek met Sporza Lang als exemplarisch voorbeeld nam. De aanvaller was opnieuw veel met scheidsrechter Lawrence Visser bezig en had het geluk dat hij na zijn harde overtreding op Bilal El Khannouss niet van het veld af hoefde.

De oefenmeester houdt er vertrouwen in dat de 23-jarige Lang in de toekomst rustiger op het veld gaat zijn, maar sprak tegenover het medium zijn afkeer uit tegen het gedrag. “Noa is te veel bezig met de scheidsrechter en randzaken. Daar moet hij van leren”, zo luidde de conclusie van de eindverantwoordelijke.

“Noa kan goed voetballen en trekt bij momenten onze ploeg over de streep, maar in topwedstrijden moet je gefocust zijn op de opdrachten op het veld.” Lang probeerde al meerdere transferzomers bij Club Brugge te vertrekken, maar vond vooralsnog geen club. De voetballer ligt nog tot de zomer van 2025 in België vast.

Gaat Lang de Europese top halen?

  • Ja, zeker weten
  • Nee, ik denk het niet
492+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie