CL: Aké en Haaland op de bank bij City in Kopenhagen

Foto: CL: Aké en Haaland op de bank bij City in Kopenhagen

Na drie speelrondes in de Champions League is Manchester City al bijna zeker van plaatsing voor de volgende ronde. Manager Pep Guardiola geeft de nodige sterren tegen FC Kopenhagen dan ook rust. Voor Juventus is het treffen 18.45 uur met Maccabi Haifa belangrijker.

Kopenhagen ging vorige week met een pijnlijke 5-0 onderuit in het Etihad Stadium. Daarmee werd het nog gespaard: Erling Haaland kwam namelijk na de rust niet meer terug het veld in. Ook dit keer krijgt de Noorse topschutter vrijaf, en neemt hij plaats op de bank. Julian Alvarez is opgesteld in de punt van de aanval. Nathan Aké staat niet aan de aftrap, het centrum wordt gevormd door Manuel Akanji en Aymeric Laporte, Sergio Gómez is de linksback. Verder wel Kevin De Bruyne in de startopstelling, smaakmakers als Phil Foden en Bernardo Silva hebben een reserverol.

Bij de gastheren zit Kevin Diks op de bank. De door Ajax verhuurde Mohamed Daramy mag het wel laten zien, net als oud-Ajacied Nicolai Boilesen.

Maccabi Haifa – Juventus

In Israël kruisen Maccabi en Juve de degens. De thuisploeg wist in de sterke groep met verder Paris Saint-Germain en Benfica nog geen punt te halen. De Italianen staan op drie punten en moeten winnen om in het kielzog van de koplopers te blijven. Tjaronn Chery hoopt uiteraard weer op een rol als uitblinker bij de Israëliërs. De Bianconeri mikt op de goals van Dusan Vlahovic, voormalig FC Groningen-speler Filip Kostic begint op de bank.

Start-11 mod Manchester City #fcklive #mcfcfck #ucl pic.twitter.com/lgibzvxXxg

— F.C. København (@FCKobenhavn) October 11, 2022

? #UCL Team News ?

XI | Ederson, Cancelo, Akanji, Laporte, Gomez, Rodrigo, De Bruyne, Gundogan (C), Mahrez, Alvarez, Grealish

SUBS | Ortega Moreno, Carson, Dias, Ake, Haaland, Bernardo, Foden, Palmer, Lewis, Wilson-Esbrand#ManCity pic.twitter.com/LgGn7AjbBs

— Manchester City (@ManCity) October 11, 2022

ה-11 שלנו להערב ⚽️?#יאללהמכבי #MACJUV #ucl pic.twitter.com/UJcLTYF2R3

— Maccabi Haifa FC (@mhfootballclub) October 11, 2022

Starting XI ⚪️⚫️ La nostra formazione per #MACJUV #UCL pic.twitter.com/hRLyMpmBZY

— JuventusFC (@juventusfc) October 11, 2022

Weer een vernedering voor Kopenhagen?

  • 100%
  • Zal dit keer meevallen
19+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie