‘Chelsea-middenvelder op weg naar Liverpool’

Foto: ‘Chelsea-middenvelder op weg naar Liverpool’

Mason Mount is al in dienst van Chelsea sinds zijn 6de jaar. Via Vitesse en Derby County is Mount één van de jeugdige talenten die wél daadwerkelijk in het eerste elftal terecht is gekomen. Met 27 goals in 128 wedstrijden is de 24-jarige middenvelder aardig bezig voor The Blues. Maar toch dreigt de relatie tussen Mount en Chelsea ten einde te lopen.

Mounts contract loopt af in 2024, waardoor Chelsea het gesprek over een nieuwe verbintenis met Mount is aangegaan. Maar heel soepel lopen die onderhandelingen tot nu toe niet. Zo zou Mount te veel geld eisen; hij wil één van de grootverdieners van de club worden. Chelsea gaat niet mee in die ‘absurde eisen’ van Mount en de Engelsman weigert daarom om een handtekening te zetten onder een nieuw contract. 

Mount zou, als er geen overeenstemming bereikt wordt, in de zomer van 2024 gratis de deur uit kunnen lopen. Chelsea wil dat voorkomen, waardoor ze gedwongen zijn om Mount te verkopen deze zomer. 

‘Mount dicht bij overgang naar Liverpool’

Verschillende Premier League-clubs houden het ‘conflict’ tussen Chelsea en Mount nauwlettend in de gaten. Zo zouden de twee clubs uit Manchester geïnteresseerd zijn, maar heeft Liverpool naar verluidt een voorsprong ten opzichte van die ploegen als het gaat om het aantrekken van Mount. The Sun meldt zelfs dat er bronnen zijn die beweren dat de overstap naar Liverpool ‘zeer waarschijnlijk’ is. 

Chelsea-trainer Graham Potter betreurt de ontstane situatie: “Ik denk dat het altijd ingewikkeld is, er wordt altijd onderhandeld. Het is het beste dat ik het tussen Mason en de club laat, dat is wat mij betreft de beste manier om dat aan te pakken. Hij is fantastisch om mee te werken, een belangrijke speler voor ons, en natuurlijk hoop ik dat het snel wordt opgelost.”

Chelsea
Leeds
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 4 maart 2023 15:55.

Transfer naar Sevilla?

  • Moet hij doen
  • Moet hij niet doen
256+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie