Brobbey aast op megastunt met Ajax

Foto: Brobbey aast op megastunt met Ajax

Brian Brobbey heeft zich weer verbonden aan Ajax. De Amsterdammers huren de jonge spits voor de rest van het huidige voetbalseizoen van RB Leipzig, al hebben de beide partijen geen optie tot koop afgesproken. Hoe dan ook: de voetballer zelf heeft een duidelijk doel voor ogen.

TIP: Jacks.nl is live en biedt zowel sportweddenschappen als een online casino aan. Waag een gokje bij Jack’s!

Hij wil namelijk alles winnen wat er te winnen valt. In de Pantelic Podcast steekt hij van wal: “Ik ben tevreden als we alles winnen wat we kunnen winnen en ik mijn steentje kan bijdragen. Zelfs de Champions League? Alles kan. Het Nederlands elftal zit niet in mijn hoofd, maar het zou mooi zijn.”

Brobbey is blij dat hij weer samen mag werken met oefenmeester Erik ten Hag: “Ik heb een goede band met Erik. Hij is een hele goede trainer en ik kan me ontwikkelen als ik goed naar hem luister. Dat doe ik sowieso altijd. Hij kan soms wel streng zijn, maar dat is normaal. Je moet spelers op scherp zetten.”

Haller

Sébastien Haller zei onlangs óók al dat hij de Champions League wil winnen met Ajax. Het is dus wel duidelijk dat de spelers van de Amsterdammers zelf geloven in een megastunt: “Waarom niet? Elk team dat nu nog actief is, kan het toernooi winnen. Maar wat zijn de kansen? Wij moeten er met Ajax voor zorgen dat onze kansen na elke wedstrijd weer iets groter worden. Natuurlijk zijn we op dit moment niet de favoriet. Dat zijn in mijn ogen Bayern München, Manchester City en Liverpool, maar de uitkomst van de Champions League is niet altijd logisch.”

Verdien 15 keer je inleg als Ajax de CL wint!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Zie jij Ajax de Champions League winnen?

  • Ik wel
  • Ik niet
1620+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie