Boskamp: “Dan kan niemand Feyenoord tegenhouden”

Foto: Boskamp: “Dan kan niemand Feyenoord tegenhouden”

Jan Boskamp heeft donderdagavond genoten van de 3-2 zege van Feyenoord op Olympique Marseille. De voetbalanalist prijst de Rotterdammers na de eerste halve finale van de Conference League.

“Het was werelds”, stelt Boskamp via het digitale kanaal van Vandaag Inside. “Het was een hele goede wedstrijd en ook het publiek. De Kuip trilt dan helemaal. Je denkt dat hij gaat instorten, die beweegt. Het sfeertje was goed en de wedstrijd was leuk om naar te kijken. Vooral de eerste helft. De eerste vijfentwintig minuten. Dat was een tempo. Als je dat kan volhouden kan niemand je tegenhouden.”

Boskamp vervolgt: “Na vijfentwintig minuten ging het tempo iets naar beneden.” Marseille profiteerde door de achterstand weg te poetsen. “Dat is niet te geloven. Op een bepaald moment zag je het gebeuren. Payet stond de hele tijd vrij tussen de linies en was aanspeelbaar. Daar heb ik een beetje schrik van als we daar spelen. Die zullen dan ook gaan als de brandweer.”

Slot

De oer-Feyenoord noemt het aandeel van Arne Slot ‘heel groot’. “Hij laat Feyenoord ook tegen Marseille en in Praag met druk vooruit spelen. Als we de bal hebben kan het nog veel beter. We moeten meer gaan voetballen. Hij wil constant druk zetten op de tegenstander, maar dat hou je drie kwartier vol en dan moet je andere dingen gaan doen. Tweede helft zag je ze wegzakken, maar ze hebben zich helemaal de krampen gelopen.”

TIP: Wint Feyenoord in Marseille? De odd is 3.00!

Eens?

  • Ja
  • Nee
179+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie