‘Borussia Dortmund op Feyenoord-transfertour’

Foto: ‘Borussia Dortmund op Feyenoord-transfertour’

Borussia Dortmund heeft een oogje op verschillende Feyenoord, zo bevestigt Voetbal International-clubwatcher Martijn Krabbendam. De Duitsers houden niet alleen Lutsharel Geertruida in de gaten, maar ook Justin Bijlow en Orkun Kökcü.

De vermeende belangstelling voor Geertruida werd al eerder gemeld, maar ook net zo snel weer ontkracht door de Duitser pers. Krabbendam zegt echter: “Je weet niet wat er deze winter gaat gebeuren met Geertruida, in wie interesse is. Dortmund volgt sowieso spelers van Feyenoord. Bijlow staat ook al een tijd op de radar.” Daarmee wil de journalist alleen maar aangeven dat de Rotterdammers zich wat hem betreft moeten roeren op de transfermarkt: “Je weet niet wat er gaat gebeuren in de winterwindow. Als er iets gebeurt, zal Feyenoord moeten reageren.”

Bijlow naar Ajax?

Bijlow heeft al honderd duels gekeept namens Feyenoord, dus een stap zou niet zo gek zijn. De Johan Cruijff ArenA zal echter nóóit zijn bestemming worden. Eerder vertelde de goalie: “Bij een jeugdwedstrijd van mijn broer zei een oud-Ajax-trainer tegen hem: misschien is Justin wel wat voor ons. Mijn broer antwoordde: nou, dat denk ik niet. Hij wil overal spelen, behalve bij jullie.”

De doelman komt dan ook uit een écht Feyenoord-nest: “Mijn hele familie en vriendengroep is Feyenoord-fan. Ik denk dat ik onterfd word als ik ooit de overstap naar Ajax maak en dan ook heel wat vrienden kwijtraak.”

De huidige marktwaarde van Bijlow wordt geschat op een slordige dertien miljoen euro. Daarmee is hij duurder dan Geertruida (twaalf miljoen), maar goedkoper dan Kökcü (27 miljoen). Om ál deze spelers naar het Signal Iduna Park te halen zal BVB een behoorlijk grote uitgave moeten doen…

Wint Feyenoord de Europa League?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Is Bijlow klaar voor deze stap?

  • Vind ik wel
  • Nog niet
1181+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie