‘Blind maakt verrassende move naar Spanje’

Foto: ‘Blind maakt verrassende move naar Spanje’

Daley Blind vervolgt zijn loopbaan mogelijk in Spanje. De 33-jarige Oranje-international zou in gesprek zijn met Girona over een samenwerking.

Girona en Blind zijn in gesprek

Dat meldt journalist Nil Solà donderdagmiddag, die goed is ingevoerd in Catalonië. Hij brengt weinig details over de mogelijke moves. Wel weet hij dat de nummer tien van het afgelopen seizoen van de Primera División inmiddels de gesprek heeft geopend met het kamp van Blind.

Aan het eind van de maand loopt het contract van Blind af bij Bayern München, waardoor hij transfervrij een nieuwe club kan uitkiezen. Het werd al vrij snel duidelijk dat een langere periode in Beieren er niet inzat. De Amsterdammer arriveerde afgelopen winter bij de Duitse grootmacht, maar kwam weinig in het stuk voor. Desondanks kon hij de landstitel wel op zijn CV bijschrijven.

Terugkeer bij Ajax?

Blind kwam terecht bij Der Rekordmeister, na zijn veel besproken vertrek bij Ajax. Recent werd hem gevraagd of een terugkeer naar zijn jeugdliefde een optie was, waarbij Blind liet weten dat de deur naar Ajax nooit gesloten zal zijn. Een move naar Spanje lijkt echter ook tot de mogelijkheden te behoren. Na de Premier League en Bundesliga zou Blind met de Primera División zijn grote buitenlandse competitie aan doen.

Mooie move?

  • Ja, doen!
2431+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie