‘Blind staat altijd open voor een terugkeer bij Ajax’

Foto: ‘Blind staat altijd open voor een terugkeer bij Ajax’

Daley Blind vertrok afgelopen winter teleurgesteld bij Ajax. Bij Bayern München zit hij echter voornamelijk op de reservebank, waardoor hij komende zomer transfervrij zal vertrekken. Een terugkeer naar Amsterdam valt daarbij niet uit te sluiten.

Terugkeer van Blind

De Oranje-international kon niet goed opschieten met Alfred Schreuder en kreeg ondertussen veel kritiek op zijn spel. Na zijn vertrek is het voetbal bij Ajax er echter niet op vooruit gegaan en klinkt de naam van Blind weer steeds luider. Zijn vader Danny Blind laat bij Ziggo Sport weten dat hij een terugkeer geen gekke gedachten vindt.

Aangezien het einde van het seizoen echter nog niet bereikt is en Bayern München nog volop strijdt voor het Duitse landskampioenschap, durft Blind nog niets los te laten over de komende maanden. “Het zou mooi zijn als het idee er überhaupt zou zijn, maar er is bij ons nul komma nul van bekend”, vertelt de oud-voetballer.

Het is volgens hem echter zeker niet ondenkbaar dat zijn zoon ervoor kiest om weer in de Johan Cruijff Arena te voetballen. “Hij is een Ajacied en hij is ooit teruggekomen van United om het hier af te maken. Dus hij staat er altijd open voor.” De verdediger van Bayern München zou eveneens in de belangstelling staan van clubs uit Spanje en Royal Antwerp.

Liefde voor Ajax

Blind is afkomstig uit de jeugdopleiding van Ajax en speelde tussen 2009 en 2014 jarenlang voor de club. In 2014 haalde Louis van Gaal hem naar Manchester United en won hij in de vier seizoenen onder meer de Europa League. De voetballer keerde in 2018 vervolgens terug naar zijn oude jeugdliefde.

Wint Bayern München van RB Leipzig?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Wat moet Blind doen?

  • Terugkeren bij Ajax
  • Naar een andere club gaan
606+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie