‘Bizarre transfer in de maak voor Real-miskoop Jovic’

Foto: ‘Bizarre transfer in de maak voor Real-miskoop Jovic’

Het zou zomaar eens zo kunnen zijn dat ‘probleemgeval’ Luka Jovic binnenkort al weer vertrekt bij Real Madrid. De Serviër werd een jaartje geleden door De Koninklijke overgenomen van Eintracht Frankfurt, maar heeft nog niemand kunnen overtuigen in het Estadio Santiago Bernabéu.

Voetbal International schrijft op donderdagochtend: “Hertha BSC zou spelen met de gedachte om Luka Jovic over te nemen van Real Madrid, zo claimt Marca. De 22-jarige aanvaller stelt dit seizoen flink teleur bij de Spaanse topclub, die hem vorig jaar voor tientallen miljoenen euro’s overnam van Eintracht Frankfurt. Hertha wil met behulp van investeerder Lars Windhorst de topclubs gaan aanvallen in de Bundesliga.”

Oud-international Dragoslav Stepanovic van het Servische nationale team liet een tijdje geleden nog over zijn landgenoot weten: “Hij is de enige die er alles aan doet om zijn eigen carrière te verwoesten. Hij strijdt nu alleen tegen zichzelf. Hij heeft geluk gehad dat de trainer van Frankfurt hem een kans gaf en hij daarna de grootste Servische transfer ooit maakte.”

Hij vervolgde: “Ik kan niet geloven wat de jongen zichzelf aandoet. Ik weet wat voor leven hij had als kind en dat hij in de auto van zijn vader sliep om de ochtend erna weer te kunnen trainen. Maar dan doe je dit. Hij denkt duidelijk niet na wat hij doet. Als ze hem vragen waarom hij wegging uit quarantaine zegt hij dat hij het niet had begrepen! Dan moet je je mond houden.”

Verwacht jij dat Jovic weggaat?

  • Ik wel
  • Ik niet
279+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie