Klap voor AC Milan, Huijsen scoort prachtig voor Roma

AC Milan heeft zondagavond nagelaten om Juventus te passeren in de Serie A. De Rossoneri hadden bij winst op AC Monza de tweede plaats in handen gehad, maar verloren met 4-2.

Tiental Milan verliest vlak voor tijd bij Monza

Monza en Milan leken af te stevenen op een 0-0 ruststand, maar op slag van rust ging het helemaal mis voor de bezoekers. Matteo Pessina opende in de 45ste minuut de score vanaf de penaltystip. In blessuretijd maakte Dany Mota zelfs de tweede treffer voor de bezoekers.

Tijjani Reijnders viel halverwege in bij Milan. De Oranje-international had bij moeten dragen aan de ommekeer, maar die opdracht werd zeven minuten na rust nóg lastiger door de rode kaart voor Luka Jovic. Toch lukte het de Milanese formatie om langszij te komen. Christian Perisic en Olivier Giroud zorgden voor een 2-2 stand.

Op de valreep ging het alsnog mis voor Milan. Invallers Warren Bondo en Lorenzo Colombo maakten in de slotfase het verschil door een 4-2 stand op het scorebord te brengen.

Huijsen scoort voor AS Roma

Feyenoord-opponent AS Roma won eerder op de avond met 0-3 van Frosinone. Dean Huijsen maakte op schitterende wijze de openingstreffer voor de Romeinen. Sardar Azmoun en Leandro Paredes troffen eveneens doel.