‘Berghuis heeft bestemming al gekozen’

Foto: ‘Berghuis heeft bestemming al gekozen’

Het zou niet zo heel verrassend zijn als Steven Berghuis in de aankomende zomer voor een vertrek bij Ajax kiest. De aanvaller wil immers meedoen om de knikkers en dat is eventjes niet mogelijk in Amsterdam, waarnaast hij óók nog eens over een kortlopend contract beschikt in de Johan Cruijff ArenA, dat medio 2025 afloopt.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘Transfer Steven Berghuis wegens goede relatie’

In de voetbalwereld betekent dat in de regel: bijtekenen óf vertrekken, en de Turkse media zijn er de laatste tijd maar druk mee. Zij wijzen Besiktas aan als logische bestemming, omdat de Süper Lig-topclub eerder ook al geïnteresseerd was in een deal én een goede relatie zou onderhouden met Guido Albers, die de belangen van de Ajacied behartigt.

Waar de desbetreffende media dat op baseren is onbekend, want Albers en zijn managementbureau Players United hebben geen spelers in hun stal die in Istanbul voetballen. Wél was Albers’ cliënt Jean-Paul van Gastel ooit dicht bij een dienstverband bij Besiktas, al werd dat op het laatste moment toch nog gedwarsboomd door NAC Breda. Een andere klant van de spelersagent, Wesley Sneijder, was een tijdlang actief in de Süper Lig, maar dan voor Galatasaray.

De twee Steven B’s

Onlangs zinspeelde het Algemeen Dagblad al op een vertrek van Steven Bergwijn én Berghuis: “Bergwijn liet bij zijn komst anderhalf jaar geleden intern doorsijpelen na twee jaar de balans op te willen maken. Dat moment is voor één van de duurste selectiespelers langzaamaan aangebroken.” De krant meldde dat Berghuis zijn opties ‘openhoudt’: “Wel wil hij weer perspectief zien om voor de prijzen te spelen. En in vrijwel alle gevallen is daarvoor belangrijk met welke trainer Ajax op de proppen komt.”

Turkije?

  • Ik denk het wel
  • Ik denk het niet
2043+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie