Barcelona is er klaar mee: ‘Wachten al te lang’

Foto: Barcelona is er klaar mee: ‘Wachten al te lang’

FC Barcelona is niet bereid om nóg een keer aan de onderhandelingstafel plaats te nemen tegenover Ousmane Dembélé en zijn management. Gaat de Fransman niet in op de laatste aanbieding van de Catalanen, dan wordt hij verkocht.

TIP: Jacks.nl is live en biedt zowel sportweddenschappen als een online casino aan. Waag een gokje bij Jack’s!

De situatie van de buitenspeler is bekend: zijn contract loopt in de zomer van dit jaar af, waardoor de tijd begint te dringen. Dembélé en zijn zaakwaarnemers praten nu al heel erg lang met Barça over een verlenging van zijn verbintenis, maar de aanvaller heeft nog steeds geen ‘ja’ gezegd.

Mateu Alemany, de technisch directeur in Catalonië, zegt op een persconferentie: “Er wordt niet meer gesproken. We zijn al vijf maanden met zijn agenten in gesprek. Ze kennen de positie van de club. We hebben veel geduld en willen graag dat hij blijft. Ze hebben een aanbieding gekregen, maar wij kunnen niet langer meer wachten. We wachten op een definitief antwoord.”

Inkomstenderving

Barcelona betaalde in de zomer van 2017 meer dan honderd miljoen euro om Dembélé over te mogen nemen van Borussia Dortmund. Van meet af aan viel de buitenspeler echter tegen in het Camp Nou-stadion en er is sindsdien eigenlijk weinig verbetering merkbaar. Tóch zit men in het Camp Nou-stadion in zijn maag met de mogelijke inkomstenderving.

Voor de international van Frankrijk zou een overstap juist heel erg lucratief kunnen zijn. Volgens de laatste geruchten uit Engeland heeft Newcastle United hem een contract aangeboden voor vijf seizoenen à vijftien miljoen euro per jaar. Daarnaast zou hij uitzicht hebben op een tekenpremie van nóg eens vijftien miljoen.

Verdien 1.72 keer je inleg als Barça van Granada wint!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Logisch dat Barça er klaar mee is?

  • Ja
  • Nee
62+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie