Aursnes verrast door Feyenoord-vertrek: “Was juist heel gemotiveerd”

Foto: Aursnes verrast door Feyenoord-vertrek: “Was juist heel gemotiveerd”

Fredrik Aursnes maakte afgelopen zomer de overstap van Feyenoord naar Benfica. De middenvelder speelde in het begin van het seizoen echter nog wel twee wedstrijden mee bij de Rotterdammers. Zowel Feyenoord als Benfica werden kampioen, tot groot plezier van de Noor.

Aursens verrast door vertrek naar Benfica

“Ze hebben een enorm goed seizoen gedraaid” vertelt Aursnes in Feyenoord Magazine over Feyenoord. Ik heb ze vanuit Portugal met heel veel plezier gevolgd. Als het paste in ons schema, zat ik altijd voor de televisie.”

De Noorse middenvelder had eigenlijk verwacht dat hij nog een groot aandeel zou krijgen in het succesvolle Feyenoord-seizoen en had niet meer op een transfer gerekend. “Ik was juist heel gemotiveerd om te blijven. Ik dacht dat het moeilijk zou worden om te vertrekken, omdat er al veel jongens weg waren gegaan. Het was ook voor mij een verrassing toen Benfica zich meldde. Dat was een goede optie voor mij en een goede optie voor Feyenoord.”

Volgens Aursnes heeft het uiteindelijk uitstekend uitgepakt voor alle partijen. “Daardoor hebben andere spelers zich verder kunnen ontwikkelen. Mats Wieffer bijvoorbeeld heeft een fantastisch seizoen achter de rug.” Toch had de middenvelder niet verwacht dat Feyenoord door het vertrek van veel spelers het zo goed zou doen. “Dat dit zo snel is gelukt, betekent dat er fantastisch is gewerkt door de staf en het team. Ik denk dat Arne Slot de belangrijkste reden is dat dit is gelukt. In het jaar dat ik met hem heb gewerkt, heb ik ervaren dat hij een ongelofelijk goede coach is.”

Heeft Feyenoord er goed aangedaan door Aursnes afgelopen zomer te verkopen?

  • Ja, dat was een goede zet
  • Nee, hadden ze niet moeten doen
3005+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie