Arne Slot zit ‘vol afschuw’: “Ontzettend vervelend”

Foto: Arne Slot zit ‘vol afschuw’: “Ontzettend vervelend”

Arne Slot heeft zich gestoord aan het gedrag van een aantal Feyenoord-supporters. Het aangekondigde vertrek van algemeen directeur Mark Koevermans na bedreigingen zit de trainer van de Rotterdammers dwars.

Scoren Sparta én Feyenoord voor rust? Verdien vier keer je inleg via bet365!

Slot verklaarde ‘vol afschuw’ naar deze ontwikkelingen te hebben gekeken, maar binnen de groep zou dit niet voor onrust zorgen. “Het is niet echt een enorm item binnen de spelersgroep”, zo bezweerde de oefenmeester. “Dit is iets wat al langer bekend is en waar destijds vast over gesproken zal zijn. Ik vermoed dat het binnen de spelersgroep nu ook onderwerp van gesprek is geweest, maar ik heb niks anders aan ze gemerkt dan andere dagen.”

“We zijn lekker aan het trainen en proberen ons voor te bereiden op zondag. Ik zie geen ander gedrag”, aldus Slot. Wel betreurt de Feyenoord-trainer deze commotie. “Ik heb kort met Mark gewerkt, maar wel heel plezierig. Dat hij er uiteindelijk voor heeft gekozen om te stoppen, vind ik ontzettend vervelend. Er is de afgelopen dagen heel veel over gezegd. Ik heb er destijds ook al iets over gezegd, daar valt niet heel veel extra aan toe te voegen.”

Afschuw

Slot voegt toe: “Dat ik er met afschuw naar kijk, dat moge duidelijk zijn.” De Feyenoord-trainer denkt dat zijn spelers professioneel genoeg zijn om dit snel aan de kant te schuiven. “Misschien ben ik daar wat naïef in, maar ik heb bij AZ ook meegemaakt dat het dak instortte en we in Den Haag moesten voetballen. Toen was er ook paniek, maar wij zijn zelf gewoon bezig met wat we beter kunnen doen en waar de tegenstander goed in is.”

Al met al leeft het thema dus vooral buiten de selectie. Slot: “Ik heb nog niet een keer met de spelers besproken wat er afgelopen week bij Feyenoord gebeurd is. Met de staf wel even, maar dat wil niet zeggen dat we daardoor minder functioneren.”

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

De juiste reactie?

  • Ja
  • Nee
107+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie