‘Al-Hilal heeft tóch succes bij PSG’

Foto: ‘Al-Hilal heeft tóch succes bij PSG’

Waar Al-Hilal bij Kylian Mbappé bot lijkt te vangen, kan de Arabische club toch zakendoen met Paris Saint-Germain. Naar verluidt naderen ze een akkoord wat betreft Marco Verratti.

Verratti staat op het punt om naar Saudi-Arabië te verkassen

Dat meldt Fabrizio Romano woensdagavond. De Italiaanse transfergoeroe weet dat Al-Hilal en PSG op dezelfde golflengte zitten wat betreft de transfersom, waarbij een akkoord bijna is genaderd. “Here we go soon”, klonk het via Twitter. Als de transfer er daadwerkelijk komt kan de 30-jarige controleur zijn handtekening onder een 3-jarig contract zetten. De Italiaans international kan er een riant salaris opstrijken, al zijn de details daarvan nog niet bekend.

Volgende toptransfer, géén Mbappé

Zo weet Al-Hilal weer een topspeler vanuit Europa naar het Midden-Oosten te halen. Eerder trok de club al Kalidou Koulibaly, Rúben Neves en Sergej Milinkovic-Savic aan. Woensdag presenteerden ze ook al aanwinst Malcom. De grootste klapper moest komen om ook Kylian Mbappé te strekken. In Parijs weigerde de Franse aanvaller naar verluidt om met de afvaardiging van Al-Hilal om de tafel te zitten.

Verratti groeide uit tot een clubheld bij PSG, die al in 2012 neerstreek bij de Parijzenaars. Destijds kwam hij over van het kleine Pescara uit eigen land. In elf jaar tijd kwam Verratti tot 416 officiële duels, waarin hij elf keer scoorde en 61 assists gaf. De controleur pakte liefst negen keer de landstitel, het uitblijven van Europees succes was echter een smetje op de verder succesvolle periode.

Snap je dat hij gaat?

  • Ja, best logisch
  • Nee, zeker niet!
170+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie