‘Ajax ontvangt miljoenenbod op Timber’

Foto: ‘Ajax ontvangt miljoenenbod op Timber’

De kans is aanwezig dat Jurriën Timber komend seizoen in de Premier League speelt. Arsenal zou zich namelijk bij Ajax gemeld hebben voor een transfer van de centrumverdediger. The Gunners zouden volgens The Athletic zelfs als een eerste bod van ongeveer 35 miljoen euro hebben gedaan.

Openingsbod op Timber niet genoeg voor Ajax

David Ornstein, journalist van het Engelse medium, komt met dat nieuws naar buiten. Ornstein meldt dat Arsenal er alle vertrouwen in heeft dat het tot een deal gaat komen met Ajax. Het openingsbod lijkt daarvoor echter niet voldoende te zijn, want naar verluidt vraagt Ajax een bedrag van 55 tot zestig miljoen euro voor Timber.

Timber gaf onlangs nog aan zijn opties te willen overwegen en lijkt daardoor wel open te staan voor een vertrek uit Amsterdam. De Oranje-international staat nog tot medio 2025 onder contract bij Ajax. Afgelopen zomer was er ook al interesse van Manchester United, maar tot een transfer kwam het destijds niet. Erik ten Hag pikte toen zijn toenmalig ploeggenoot Lisandro Martínez op.

De Engelse krant meldt dat Arsenal afgelopen seizoen onder de indruk is geraakt van de kwaliteiten van Timber, waarbij vooral het voetballende gedeelte is opgevallen. “Er zijn niet veel verdedigers die zo zelfverzekerd aan de bal zijn”, klinkt het. Timber heeft het technische hart van de Londenaren heeft kunnen overtuigen, waardoor Arsenal nu wil doorpakken. Volgens De Telegraaf zou de Ajax-verdediger op hoofdlijnen al een persoonlijk akkoord hebben bereikt met Arsenal.

Is Arsenal een goede vervolgstap voor Timber?

  • Ja, daar kan hij wel heen gaan
  • Nee, hij kan beter wachten op een andere club
594+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie