Ajax loopt POLONAISE, Bergkamp heeft VIRUS | Twee Viertje met Aad #63

Foto: Ajax loopt POLONAISE, Bergkamp heeft VIRUS | Twee Viertje met Aad #63

Ajax viert feest, weg met die malaise, want het is weer tijd voor de polonaise! Aad de Mos ziet het weer heel positief in voor de Amsterdamse club. “Alles wat Van ‘t Schip nu gaat aanraken gaat crescendo”, zegt de oud-trainer van Ajax in de SoccerNews-podcast Twee Viertje met Aad. Daarin onthult hij ook dat Dennis Bergkamp is besmet met een bijzonder virus.

Twee Viertje met Aad aflevering 63: Erik ten Hag-verbod voor journalisten, Girona, Berghuis, Bergkamp, AFC Ajax, Manchester United, kikkers in de kruiwagen

De structuur en agenda van Aad

Aflevering 63 van Twee Viertje met Aad is van alle markten thuis. Van de Premier League, via de Catalaanse derby in LaLiga tot aan de ‘Champions League-wedstrijd van Ajax in de Europa League voor de Conference League’. Uiteraard gaat het niet alleen over de verschillende voetbalcompetities. We duiken ook het privéleven van Aad in. Hoe zit het met zijn structuur? Is hij ook altijd te laat en hoe ziet zijn kalender van 2024 eruit?

In Vraag voor Aad draait alles om een vraag vanuit The Telegraph over Erik ten Hag. Wat vind Aad ervan dat de Nederlandse trainer bepaalde journalisten bij Manchester United weert? De SoccerNews-analist heeft altijd zijn antwoord klaar en komt zelfs met een haasje, kikkers en een kruiwagen op de proppen. Ook zijn reactie op de Stalen Snor (kaart voor een kaart!) mag bijzonder heten. Complimenten, maar ook gelijk een felle uithaal naar Steven Berghuis.

‘Voorspellingen’ en ontelbare woorden Aad zijn zekerheidjes in het leven

Verder kan een Raad van Aad natuurlijk niet uitblijven. Deze keer voor de “AFC Ajax uit Amsterdam”, zoals alleen Aad dat zo mooi kan zeggen. Hij heeft namelijk iets gehoord over Dennis Bergkamp en wil dat Ajax gelijk actie onderneemt. Want als iemand van de hoed en de rand en alles wat daar tussen zit weet, dan is het Aad wel. Zo legt hij ook even uit hoe goed Girona is in Match of the Weekend. En al met al kunnen de uitslagen van de meestervoorspeller niet ontbreken. Hij is in vorm dus noteer vooral zijn ‘voorspellingen’, die hij ook doet bij (co)efficiënt met Aad. Aad vertelt uiteraard nog veel meer, want het is altijd verbazingwekkend hoeveel woorden hij kan uitspreken in een kleine 25 minuten. Check de tags hieronder en dan weet je wel: kijken dus! Aflevering 63 van Twee Viertje met Aad staat nu online!

Twee Viertje met Aad 

Oud-trainer, voetbalanalist, rekenwonder en meestervoorspeller Aad de Mos verschijnt wekelijks in een podcast van SoccerNews.nl: Twee Viertje met Aad. In de podcast praat de voormalige coach van Ajax en PSV met presentator Eimert Pruis over het laatste voetbalnieuws, actuele wedstrijden en natuurlijk randzaken. Hij geeft ongevraagd advies, reageert op een staalscherpe stelling en blikt vooruit op het weekend. Jij wil natuurlijk als eerste weten wat Aad te vertellen heeft. Abonneer je daarom nú op ons kanaal!

Wie wordt 2e in de Eredivisie?

  • PSV
  • Feyenoord
  • AZ
  • FC Twente
  • Ajax
  • Andere club
167+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie