Transferverhalen Frenkie de Jong storm in een glas water

Foto: Transferverhalen Frenkie de Jong storm in een glas water

Frenkie de Jong maakt mogelijk in de laatste dagen voor het sluiten van de transfermarkt nog een transfer naar de Premier League. De middenvelder is gespot op het vliegveld, waar de Oranje-international samen met zijn vriendin Mikky Kiemeny op het punt zou staan om af te reizen naar Londen. 

De Italiaanse voetbaljournalist Tancredi Palmeri komt met dat nieuws naar buiten.

Daarmee voedt de spelmaker opnieuw de geruchten rondom een vertrek bij Barcelona. De Jong zou van de Catalanen mogen vertrekken, zodat de Spaanse topclub meer ruimte krijgt in de financiële huishouding. De middenvelder wordt al lange tijd gelinkt aan een mogelijke transfer naar de Premier League. Onder meer Chelsea, Manchester United en Liverpool zouden azen op de handtekening van De Jong. 

Onlangs ontkende Chelsea-trainer Thomas Tuchel nog de interesse in De Jong, gezien The Blues volgens de oefenmeester al over voldoende middenvelders beschikken. Liverpool-trainer Jürgen Klopp sprak enkele dagen juist de wens uit om nog wel een extra middenvelder te halen. The Reds zouden volgens Engelse bronnen zeventig miljoen euro over hebben voor De Jong.

UPDATE 17u

De commotie in Barcelona blijkt een storm in een glas water te zijn. Frenkie de Jong is momenteel inderdaad in Londen, maar dat heeft niets met een mogelijke transfer te maken. De Telegraaf bericht dat de Oranje-international een tripje heeft van een paar dagen met zijn vriendin Mikky Kiemeny. Een bezoek aan een Engelse topclub is niet aan de orde.

Vanuit Londen werd alleen Chelsea genoemd als mogelijke nieuwe bestemming voor De Jong, maar Tuchel gaf recent aan dat onze landgenoot voor hen geen optie is. Er kwam een filmpje online dat de middenvelder uit Arkel gesignaleerd was op het vliegveld. Hij negeerde vragen van journalisten, maar ging wel op de foto en gaf handtekeningen aan fans. 

Ondanks alle belangstelling is het nog maar de vraag of De Jong Barcelona gaat verlaten. Hij lijkt toch wel zijn speelminuten te krijgen van Xavi, en heeft natuurlijk nog veel miljoenen salaris in het vooruitschiet.

TIP: 1.84 bij een driepunter van Barça bij Sevilla. Waag een gokje op Unibet!

Maakt Frenkie nog een transfer deze window?

  • Ja
  • Nee
108+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie