‘Waanzinnig Ajax-contract voor Timber’

Foto: ‘Waanzinnig Ajax-contract voor Timber’

Ajax-verdediger Jurriën Timber kon rekenen op interesse van Manchester United en andere Engelse topclubs, maar de verdediger blijft deze zomer ‘gewoon’ in Amsterdam. Zijn verlenging tot medio 2025 verliep echter niet zonder slag of stoot.

De Telegraaf schrijft na de verlenging van Timber: “Het nam niet weg dat de Ajax-verdediger wel met zijn oren klapperde toen hij door zijn zaakwaarnemer Christopher Coffie op de hoogte werd gebracht van de duizelingwekkende bedragen die de Premier League-top-6 aan salarissen bood. Ook de door Ajax opgeworpen barrière, een zeer hoge transfersom, zou zonder met hun ogen te knipperen door de Engelsen worden geslecht.”

Timber besloot de geïnteresseerde clubs echter af te wimpelen. De centrale verdediger heeft veel vertrouwen in het Ajax-beleid en denkt dat hij nog voldoende verbeterpunten heeft in Amsterdam. “Met de kampioensschaal als aandenken, wil hij eventueel volgend jaar zomer een transfer maken. Door nu zijn contract te verlengen, bedankt Timber de club voor het vertrouwen in hem als speler”, zo meldt het medium. Ook groeien diens WK-kansen. 

Grootverdiener

De Telegraaf besluit: “Uit het nieuwe contract dat hij bij Ajax heeft getekend, spreekt veel vertrouwen. Timber wordt in één klap een van de grootverdieners in Amsterdam. Tot scheve gezichten in de kleedkamer leidt dat geenszins, want het waren juist de bepalende spelers als Dusan Tadic, Daley Blind, Davy Klaassen, Steven Berghuis en Steven Bergwijn zelf die bij Timber én de Amsterdamse clubleiding aandrongen op het behoud van de ijzersterke verdediger, die onder alle omstandigheden rustig blijft.

TIP: Ajax landskampioen? Win 1,65 keer je inleg via Unibet!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Terecht?

  • Ja
  • Nee
426+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie