Duidelijke mening Van Gaal over NEC-transfer Cillessen

Foto: Duidelijke mening Van Gaal over NEC-transfer Cillessen

Jasper Cillessen maakte gisteren zijn rentree in Nijmegen rond door voor drie jaar te tekenen bij oude liefde NEC. Een verrassende stap voor de 62-voudig international van het Nederlands elftal, in gang gezet door geldschieter Marcel Boekhoorn.

“Hij heeft mij de financiële aanbieding gedaan”, bevestigt Cillessen, die desondanks wel ‘behoorlijk moet inleveren’. “Maar dat doe ik graag om lekker bij NEC te kunnen keepen en dicht bij mijn dierbaren te zijn.” Door de coronapandemie had hij zijn dierbaren namelijk hard nodig. “Corona heeft er de laatste drie jaar mentaal ingehakt.”

“Ik zat alleen in Valencia. En als alles goed gaat, is er helemaal niets aan de hand. Maar ik heb helaas de pech van de nodige blessures gehad. Ik was stiller, trok me terug en werd niet gelukkig van de situatie, omdat er niemand was om een keer fysiek mee te praten. Natuurlijk kun je beeldbellen, maar ik miste gewoon mijn familie en vrienden, die energie geven als ze bij je zijn.”

Van Gaal en Hoek

Cillessen sprak al met Van Gaal en keeperstrainer Frans Hoek over een rentree. “Ze stonden positief tegenover een rentree. De bondscoach zei dat het hem erom gaat dat ik presteer. Linksom of rechtsom moet ik mijn niveau halen. Of je dat nu doet met veel of weinig ballen die op je afkomen. Ik moet ze laten zien dat ik de Jasper Cillessen ben waar zij vertrouwen in hebben. En dan ga ik naar het WK.”

TIP: Eindigt Volendam-NEC in een gelijkspel? Win 3,40 keer je inleg via Unibet!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door N.E.C. Nijmegen (@necnijmegen)

Cillessen is eerste keuze op het WK straks

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
253+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie