Ten Hag looft jonkie: “Dat is wat wij willen”

Foto: Ten Hag looft jonkie: “Dat is wat wij willen”

Manchester United kende geen al te indrukwekkende generale repetitie richting de seizoensopener in Brighton: er werd namelijk met 1-1 gelijk gespeeld tegen Rayo Vallecano. Lichtpuntje was de rol van uitblinker die werd vervuld door jonkie Alejandro Garnacho.

De Spaanse aanvallende middenvelder liet veel goeds zien, vond ook trainer Erik ten Hag. “Wij willen jonge jongens die zich laten zien een serieuze kans geven. Hij heeft zichzelf tijdens de voorbereiding laten zien. Dat is de reden dat hij vandaag mocht spelen. Hij speelde goed en dat geeft vertrouwen. Zijn prestatie was erg goed”, aldus Ten Hag over de achttienjarige Gernacho.

Lisandro Martínez deed het ook prima, bij zijn officieuze debuut. “Het was een goede combinatie met Raphaël Varane. Ze hebben samen een solide wedstrijd gespeeld. Dat was erg goed om te zien. Het is altijd de vraag hoe snel iemand zich aan kan passen aan een nieuw team. Maar ik verwacht dat hij dat op een goede manier gaat doen.”

Seizoensouverture

Aanstaande zondag wordt er voor het eerst weer afgetrapt in de Premier League door Manchester, om 15:00 uur tegen Brighton. De Nederlandse enclave in de ploeg wordt gevormd door Tyrell Malacia, Donny van de Beek en Tahith Chong.

TIP: Wint United van Brighton? Pak 1.75x je inzet bij Unibet!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Alejandro Garnacho (@garnacho7)

Garnacho wordt DE sensatie van United dit seizoen

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat niet
32+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie