Ten Hag: “Ik denk dat het speciaal wordt”

Foto: Ten Hag: “Ik denk dat het speciaal wordt”

Het Manchester United van oefenmeester Erik ten Hag ging vandaag in een oefenpartijtje met 1-0 onderuit tegen het Spaanse Atlético Madrid, maar na afloop van de pot zei de Tukker verschillende aanknopingspunten te hebben gezien.

Op het clubkanaal van The Red Devils kwam hij aan het woord: “Je moet toeslaan als je kansen creëert en we hebben heel veel kansen gecreëerd. We hadden minstens één keer moeten scoren en dat hebben we niet gedaan. Zij sloegen wel toe, dus daar ben ik niet tevreden over. Dat heb ik ook tegen het team gezegd. Dat we echt scherp moeten zijn in de strafschopgebieden.”

“Ons spel was erg goed, ook in de omschakeling”, aldus Ten Hag. “We hadden wapens en waren dreigend. Op dat vlak was ik erg tevreden.” Christian Eriksen speelde twintig minuten mee bij United: “We weten wat Christian allemaal kan. Hij is in staat om de aanvallers op de juiste momenten de juiste passes te geven. Vervolgens gaat het om afmaken.”

Cristiano Ronaldo

Op zondag spelen de Engelsen hun laatste voorbereidingswedstrijd op Old Trafford tegen Rayo Vallecano. De kans is groot dat Cristiano Ronaldo dan in actie komt: “Ik denk dat het speciaal wordt. Ik heb gehoord dat het uitverkocht is, dat is fantastisch. De spelers die vandaag vanaf de start hebben gespeeld, zullen morgen niet starten. Spelers die vandaag zijn ingevallen, kunnen wel starten.”

Dat betekent dat Donny van de Beek én Lisandro Martínez hoogstwaarschijnlijk een kans krijgen tegen de Spanjaarden. Tyrell Malacia neemt vermoedelijk op de bank plaats.

TIP: Verdien 1.53 keer je inleg als United van Brighton & Hove Albion wint!

Verwacht jij een goed seizoen van United?

  • Ik wel
  • Ik niet
99+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie