Ten Hag: “Vooruitgang, maar ook nog veel werk te verzetten”

Foto: Ten Hag: “Vooruitgang, maar ook nog veel werk te verzetten”

Ook het derde oefenduel onder Erik ten Hag wist Manchester United winnend af te sluiten. De oefenmeester toonde zich na afloop tevreden, maar zag ook aspecten die voor verbetering vatbaar zijn.

The Mancunians waren met 3-1 te sterk voor hun landgenoten van Crystal Palace. “Het is nog de voorbereiding”, begon onze landgenoot tegenoverMUTV. “We zijn blij met de vooruitgang die we zien, maar je kan ook zien dat er nog veel werk te verzetten is.”

De Tukker hamert op het sneller en hoger druk zetten van zijn ploeg. “Dat wordt gevraagd van het team. We zetten steeds druk en als het kan ook heel hoog. Maar als het niet kan, moeten we dat minder hoog doen. Maar we moeten druk zetten en dat doen als een team”, stelt Ten Hag, die daarbij in detail treedt. “De timing kan beter. Ik zie bijvoorbeeld positiewisselingen die we kunnen vermijden en we kunnen de druk beter voorbereiden.”

Goed aan de bal

Verder toonde de van Ajax overgekomen trainer zich tevreden. “Aan de bal speelden we goed. En als je 2-0, 3-0 voor staat dan groeit het geloof. Dan kunnen we het spel wat vertragen, het druk zetten wat vertragen en zo de tegenstander uitdagen er meer uit te komen om daarna te versnellen.”

TIP: Profiteer van de odd van 28 bij een kampioenschap van United. Pak nu €250 bonus!

Gaat United meedoen om de hoogste plaatsen in de Premier League?

  • Ja, ze hebben de kwaliteit ervoor
  • Nee, top-4 wordt lastig zat
26+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie