Dallinga traint al niet meer mee, transfer nadert

Foto: Dallinga traint al niet meer mee, transfer nadert

Het heeft er alle schijn van dat Thijs Dallinga geen minuten meer gaat maken voor Excelsior. De spits trainde vandaag al niet meer mee in Kralingen op de eerste training richting het Eredivisie-seizoen omdat hij een transfer aan het afronden is.

Eerder deze week kwam al naar buiten dat Toulouse, na een afgewezen bod van twee miljoen euro, nu heeft verhoogd tot 2,5 miljoen. De kans is groot dat Dallinga deze week nog zijn paraaf bij de Franse promovendus gaat zetten.

Toulouse

Dallinga kan in Frankrijk een meerjarig contract tekenen. Dat heeft de oud-speler van FC Groningen te danken aan zijn productieve seizoen in de Keuken Kampioen Divisie: 32 goals voor Excelsior. Ook in de play-offs pikte hij zijn doelpunten mee en daardoor promoveerde de club naar de Eredivisie. Zelf lijkt hij echter op weg naar de uitgang en dat terwijl ook Mats Wieffer (Feyenoord) reeds is vertrokken.

Toulouse richt zich al langer op de Nederlandse markt. Branco van den Boomen en Stijn Spierings spelen al langer voor de Franse club, dat onlangs ook AZ’er Zakaria Aboukhlal contracteerde. Voor Dallinga is overigens meer interesse. Voetbal International noemt Lorient, Rangers FC én Vitesse als overige opties.

TIP: Eredivisie-duels voorspellen? Waag je gok via Circus en pak de welkomstbonus van €250!

? Er is geen twijfel over mogelijk: Thijs Dallinga is door jullie verkozen tot speler van het jaar in het seizoen 2021-2022!

De eindstand van de 27ste verkiezing:

1. Thijs Dallinga – 41%

2. Redouan El Yaakoubi – 18%

3. Reuven Niemeijer – 10% pic.twitter.com/oG3LE5jjBO

— SV Pro Excelsior (@ProExcelsior) May 6, 2022

Toulouse een goede club voor Dallinga?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet..
58+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie