‘Geheime transfermeeting Martínez’

Foto: ‘Geheime transfermeeting Martínez’

Ajax wil er alles aan doen om de selectie zo veel mogelijk bij elkaar te houden. Als waarschuwing voor andere clubs werden er torenhoge prijskaartjes gehangen om de nekken van de belanrijke spelers. Lisandro Martínez moet deze zomer vijftig miljoen euro kosten. Dat is voor Engelse clubs geen reden om de gesprekken niet op te starten. 

Verschillende Engelse media, waaronder Daily Mail en Mirror, schrijven dat de Ajax-verdediger het onderwerp van gesprek was bij een geheime meeting in Londen. In dat gesprek werd het geïnteresseerde Arsenal én Manchester United duidelijk gemaakt dat er nog steeds vastgehouden wordt aan de prijs van vijftig miljoen euro. De huidige marktwaarde van de verdediger wordt op dit moment op 32 miljoen euro geschat. 

In tegenstelling tot de ploeg van Erik ten Hag heeft Arsenal al wel een bod gedaan op Martínez. De Londense club had dertig miljoen euro over voor de Argentijns international, die nog tot 2025 vast ligt in Amsterdam. Daardoor heeft Ajax een uitstekende onderhandelingspositie en wees de club het eerste Arsenal-aanbod ook af. 

Via tussenpersonen is er toch weer verder geïnformeerd naar de mogelijkheden voor een transfer. Daar werd dus duidelijk dat Ajax haar poot echt stijf houdt. De Amsterdammers namen al afscheid van basisspelers Noussair Mazraoui en Ryan Gravenberch (beide Bayern München), terwijl Sébastien Haller op de weg naar de uitgang is en ook Edson Álvarez in de belangstelling staat van buitenlandse clubs. Om de basiself nog een beetje in stand te houden, hoopt Ajax door het enorme prijskaartje Martínez te behouden. Of dat ook gaat lukken…

TIP: Pakt Ajax de Eredivisietitel? Dan pak jij 1.65x je inzet!

Martínez speelt aankomend jaar nog bij Ajax

  • Denk het wel
  • Denk het niet
729+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie