Opvolger Schreuder gaat in op toekomst Lang en Vormer

Foto: Opvolger Schreuder gaat in op toekomst Lang en Vormer

Club Brugge is de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen. De opvolger van Alfred Schreuder, Carl Hoefkens, weet nog niet precies welke spelers er zullen blijven bij de Belgisch kampioen.

Door de recente interlandperiode waren Noa Lang en Charles De Ketelaere afwezig op de eerste training van Blauw-Zwart. Of het begeerde duo nog aan zal sluiten bij de selectie is nog allerminst zeker. Ze staan in de nadrukkelijke belangstelling van AC Milan, terwijl Lang ook gelinkt wordt aan de move naar de Premier League. “Ik hoop De Ketelaere hier te houden en Noa ook”, aldus Hoefkens op het persmoment. “Maar ik weet dat de kans groot is – bij de ene groter dan bij de andere – dat er een volgende stap aankomt. Dat gaan we de komende weken zien.”

Vormer

Ruud Vormer meldde zich wél op het veld. Onder Philippe Clement en Schreuder moest de 34-jarige aanvoerder geregeld genomen nemen met een reserverol. Het is nog de vraag of hij deze zomer van club wisselt. “Ruud staat met heel veel positiviteit en energie op het veld. Hij doet zijn ding en krijgt mijn steun.”

“Hij moet trainen voor zichzelf, zoals iedereen dat doet”, vervolgde Hoefkens, die Vormer graag behoudt. “Het is zijn rol om de groep vooruit te trekken en jonge gasten beter te maken. Hij kan zeker nog belangrijk zijn voor Club Brugge.”

TIP: Betten op de Belgische competitie doe je bij Circus! Nieuwe spelers pakken nu €250 bonus!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Blijft Lang bij Brugge?

  • Ja
  • Nee
46+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie