De Mos heeft geen goed woord over voor Lang: “Praatjesmaker’

Foto: De Mos heeft geen goed woord over voor Lang: “Praatjesmaker’

Aad de Mos heeft fel gereageerd op enkele opmerkelijke uitspraken van Noa Lang. Vrindagavond speelt de Oranje-aanvaller mogelijk zijn laatste wedstrijd op de Belgische velden.

De sterkhouder van Club Brugge maakt er immers geen geheim van dat hij deze zomer een stap hogerop wil zetten. En Blauw-Zwart zou ook bereid zijn om mee te werken aan een transfer. Zo dreigt de Jupiler Pro League afscheid te nemen van een erg getalenteerde voetballer. Maar ook van een kleurrijk figuur die behoorlijk vol is van zichzelf. Dat bleek andermaal in een ophefmakend ‘afscheidsinterview’ dat hij gaf aan de krant Het Laatste Nieuws

Daarin liet Lang zich betrappen op enkele opmerkelijke quotes. Zo verklaarde de Nederlander onder meer dat hij het Belgisch voetbal opnieuw ‘heet’ heeft gemaakt. En dat de volgers van de Belgische competitie volgend seizoen zullen bidden voor een speler zoals hem. Ook vindt hij het nog steeds ‘schandalig’ dat hij de Gouden Schoen dit jaar aan Paul Onuachu moest laten. 

Golf van kritiek

De 22-jarige aanvaller nam dus geen blad voor de mond. Maar zijn uitlatingen werden niet overal geapprecieerd. Op de sociale media kreeg hij weer een golf van kritiek over zich heen. Analist Aad de Mos noemt zijn jonge landgenoot bijvoorbeeld een ‘praatjesmaker’. In ieder geval zal Lang in de toekomst nog zwaarder afgerekend worden indien hij dergelijke uitsprake in een topcompetitie doet. Al zal zijn zelfvertrouwen hem uiteraard ook helpen om het te maken in het buitenland en blijft hij een speler die de gemoederen bedaart, zowel op als naast het veld.

TIP: Ruim 3x je geld als Oranje België verslaat. Claim €250 welkomstbonus bij Circus, klik hier!

Kan jij het gedrag van Noa Lang hebben?

  • Tuurlijk wel, niks aan de hand
  • Nee, echt walgelijk
223+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie