‘Woedende Lewandowski wil weg bij Bayern na Haaland-rel’

Foto: ‘Woedende Lewandowski wil weg bij Bayern na Haaland-rel’

De kans dat Robert Lewandowski gaat vertrekken bij Bayern München lijkt met de dag groter te worden. De Pool zou woedend zijn geweest over het feit dat der Rekormeister heeft geprobeerd om Erling Braut Haaland over te nemen van Borussia Dortmund.

Volgens BILD was Bayern bereid om flink de portemonnee te trekken om Haaland voor de neus van Manchester City weg te kapen. De Duitse sensatiekrant schrijft dat technisch directeur Hasan Salihamidzic pas de strijd staakte toen eenmaal duidelijk werd dat Haaland zijn keuze op City had laten vallen. FC Hollywood was bereid om de vastgestelde transfersom van 75 miljoen euro te betalen en Haaland een riant salaris aan te bieden.

Lewandowski naar Barcelona

Dat alles zou in het verkeerde keelgat zijn geschoten van Lewandowski, die zich niet gewaardeerd voelt door de clubleiding van Bayern. De Pool staat nog onder contract tot 2023, maar staat voor een mogelijk zomers vertrek naar Barcelona. Het Spaanse SPORT meldde eerder al dat de onvrede de afgelopen weken alleen maar toegenomen is. Zowel het financiële plaatje als de contractduur (maximaal één extra seizoen met een optiejaar) zou voor onvrede zorgen.

Het Spaanse medium berichtte: “Lewandowski is er inmiddels meer dan ooit van overtuigd dat zijn tijd in de Bundesliga erop zit en dat de tijd rijp is om nog een laatste avontuur in de absolute top aan te gaan.” De geroutineerde aanvaller hoopt dat de Duitse topclub voor ‘een redelijke prijs’ overstag gaat. FC Barcelona geldt als de gedroomde bestemming van Lewandowski. De Pool is topkandidaat in Camp Nou, waar men druk op zoek is naar een nieuwe topspits. 

TIP: Scoort Lewandowski het eerste doelpunt tegen Wolfsburg? Pak 3.55 keer je inzet!

Waar speelt Lewandowski volgend seizoen?

  • Bayern München
  • Barcelona
771+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie