Politie bevestigt onderzoek na overlijden Lukoki

Foto: Politie bevestigt onderzoek na overlijden Lukoki

De politie onderzoekt de dood van de 29-jarige Jody Lukoki. In navolging van het Algemeen Dagblad bericht ook De Telegraaf over diens overlijden in relatie tot mishandeling.

De Telegraaf schrijft: “Navraag in zijn omgeving maakt duidelijk dat een ongelofelijke keten aan gebeurtenissen waarschijnlijk heeft geleid tot zijn dood. De profvoetballer heeft, zo vertellen meerdere mensen rond Lukoki, enige tijd geleden bij een ruzie met familieleden rake klappen gekregen. Dat leverde hem klachten op aan zijn been en hoofd die niet direct medisch zijn behandeld, maar al snel hevig werden.”

Lukoki belandde uiteindelijk in het ziekenhuis. Hierbij werd een infectie ontdekt die zó ernstig was dat zijn been moest worden geamputeerd. Zijn gezondheidssituatie verslechterde daarna in rap tempo, waarna de profvoetballer in coma raakte en maandagochtend op slechts 29-jarige leeftijd overleed.

De politie Midden-Nederland laat aan de krant weten dat het onderzoek verricht naar een geweldincident rond Lukoki. “Dat vond een week geleden plaats in Flevoland. Het onderzoek is nog pril, meer kunnen we er niet over zeggen”, zo laat een woordvoerder optekenen.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie