‘Grote zorgen’ over zwakke Feyenoorder in Marseille

Foto: ‘Grote zorgen’ over zwakke Feyenoorder in Marseille

Donderdagavond gaat Feyenoord de return tegen Olympique Marseille spelen. Oud-trainer en analist Aad de Mos is erg benieuwd waar het op uit gaat lopen in Stade Velodrome, zo vertelt hij inde podcast  Twee Viertje met Aad van SoccerNews.nl en OnlineWedden24.com.

Vorige week won Feyenoord nog met 3-2, in de eigen Kuip. “Het is uitgekomen wat ik voorspeld had: Feyenoord wint. Ze hebben Marseille overklast in de eerste helft met pressing, aanvallen en het creëren van kansen. Máár, ze zijn ook twee keer snel weggecounterd, dat ze achterin niet goed stonden. Ook het bespelen van Dimitry Payet ging niet zoals het moest zijn. Feyenoord is uiteindelijk goed weggekomen met een fout die door Dessers werd afgestraft, meteen na de rust.” De Mos voorspelt dan ook: “Ze zullen hun handen vol krijgen in Marseille.”

“Ik heb zondag thuis nog de wedstrijd Olympique Marseille tegen Olympique Lyon (0-3 Lyon, red.) gekeken en het zwakste gedeelte is de verdediging. Ze kregen er drie om de oren. Het zijn hele beperkte spelers, het gevaar zit enkel in Payet en twee hele snelle spitsen voorop. Maar als Feyenoord achterover gaat leunen, dan krijg je onherroepelijk problemen.”

Zorgen om Ofir Marciano

“En het publiek daar, de de scheidsrechter daar. Dus het gaat sowieso een hele klus worden.. Ik zou zo ver mogelijk van de goal spelen. Verder ben ik geen fan van die keeper van Feyenoord (Ofir Marciano, red.), dat kan wel eens een schaakstuk zijn waardoor je gaat verliezen.”

“Het is niet mijn keeper. Het is iemand die op de lijn blijft staan. Ik maak me grote zorgen over Marciano richting de return”, vervolgt De Mos. “Mijn advies is: vol op de aanval. Marseille zit nu in een crisis, ze hebben twee wedstrijden achter elkaar verloren. De pers zit er bovenop, fans ook, het seizoen gaat naar de knoppen als ze door Feyenoord uitgeschakeld worden. Drie nederlagen achter elkaar betekent in Marseille einde trainer.” Maar als De Mos tot slot moet aanwijzen wie doorgaat naar de finale, neigt hij toch naar Marseille; na verlenging.

TIP: Pak 3.1x je inzet bij Circus als Feyenoord van Marseille wint! 


Twee Viertje met Aad

Oud-trainer en voetbalanalist Aad de Mos verschijnt wekelijks in een nieuwe podcast van OnlineWedden24.com én SoccerNews.nl. In de podcast laat de voormalige coach van Ajax en PSV zijn licht schijnen over actuele voetbalwedstrijden en geeft hij adviezen over welke ploegen de meeste kans hebben om te winnen. De achttiende aflevering van Twee Viertje met Aad kun je HIER beluisteren!

Gaat Feyenoord uitgeschakeld worden?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
516+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie